Teşekkürler Nail Çiler…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Teşekkürler Nail Çiler…

25 Temmuz 2019 - 09:55

Sosyal Etki Merkezi diye toplumsal bir oluşumun öncülüğünü yaptı, Gebze Ticaret Odası (GTO).
Bu merkez ihtiyaç fazlası ürünleri toplayarak, ihtiyaç sahibi insanlara dağıtacak.
Türkiye’ye yayılması beklenen projenin, ilk ayağı Dilovası’nda hayata geçti.
Projenin tamamı tek bir kurumun üzerinde yük olmadan, proje ortakları, katılımcı kurum ve kuruluşlarla genişleyecek, bugün 500 aile, yarınlarda ortalama günde 2 bin ailenin ihtiyacı karşılanacak, israf önlenecek.
Bu projenin Dilovası’nda hayata geçmesinin mimarı oldu, tek başına GTO Başkanı Nail Çiler.
Kendisi, yönetimini saydı, meclisini, başka etkenleri ama yakın olanlar çok iyi biliyor ki, bu projeyi hayata geçiren ismin kendisidir Nail Çiler.
Görevi bölgemiz de Tüccara, Esnafa, Sanayiciye, İş İnsanına katkı sunmak, sorunlarını çözmek olan GTO, Nail Çiler Başkanlığında bölgemizde ki tüm sorunları için çaba harcayan bir kurum oldu.
Eğitimden, sağlığa bir çok alanda GTO imzalı proje hayata geçti, ve planlanan önemli çalışmalar var.
GTO’nun işlevsel değişiminde Nail Çiler’in, bölge insanı olmasının ve bölgenin dertleri ile dertlenmesinin etkisi büyük.
İstanbul Metrosu ile ilgili ilk değerlendirmesine, birileri gülmüştü, bugün Nail Çiler’in projesini etkili, yetkili makamlar dile getiriyor.
Bu örneklere girecek olursak, sayfalar yetmez.
AKT Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Dilekçe Komisyon Başkanı Belma Satır’ın sözleri Dilovası’nda açılan Sosyal Etki Merkezi’nin önemini anlatıyordu, “Türkiye’ye örnek olacak bir proje, teşekkürler GTO” demişti.
Bizde, bir toplumsal yaraya daha parmak basan, israfı önlerken, ihtiyaç sahibi vatandaşa kucak açan projesinden dolayı GTO Başkanı Nail Çiler’e teşekkürü bir borç biliyoruz.
Bir kez daha GTO ve hayata geçirilen bir proje, Türkiye’de konuşulur oldu.
Devamı gelecek diye umuyoruz.
Çiler Darıca içinde hazırlıkların sürdüğü müjdesini verdi ama bu projeyi öyle sanıyorum ki, önümüzdeki günlerde Türkiye’nin bir çok köşesinde göreceğiz.
Sayın Nail Çiler’e sevgili öğretmenimize ayrıca, dünkü nazik jestinden dolayı teşekkür ederiz.
Basın Bayramı nedeni ile bölgemizde ki tüm basın çalışanlarını arayarak ve çiçek göndererek, bayramlarını kutladı, son derece anlamlı ve değerli bir adımdı…

YORUMLAR

  • 0 Yorum