Terör odaklarını Gebze ve Darıca ile vurduk…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Terör odaklarını Gebze ve Darıca ile vurduk…

30 Ocak 2018 - 10:45

Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda şanlı ordumuz, terör yuvalarını dağıtarak ilerliyor.

Sadece Suriye’nin topraklarında gözü olan terör odakları değil, ABD’si, Rusya’sı, Avrupa’sı da o topraklarda çıkar hesapları yapıyor.

Türkiye polemiklere takılmadan, önüne kim çıkarsa çıksın, sınır güvenliği ve o bölgenin barış içinde yaşaması adına çıktığı yolda zafere ulaşmak için ilerliyor.

Şehitlerimiz oluyor, en büyük üzüntümüz bu tabi ki.

Ama Afrin operasyonuna koşarak giden Kahraman Mehmetçik, bu yolda şehit olmayı onur, gurur olarak görüyor, yola çıkarken ‘bizi beklemeyin’ diye yürekli bir şekilde haykırmışlardı zaten.

Türk Halkı Mehmetçiğin yanında, dualarda, umutlarda, gönüllerde kahramanlarımız.

Ve o kahramanlarımızın içinde ne mutlu bize ki, Gebzeli Darıcalı aslanlarımızda var.

Önceki gün Gebzeli bir yiğidimiz, “Afirin’den Gebze’ye selam olsun’ yazmıştı.

Sonra kahramanlarımıza moral olsun diye Türk Bayrağı jestinde bulunan Darıca Belediyesi’ne selam yolladı, şanlı ordumuzun mensupları.

Ve terör yuvaları bir bir dağıtılırken, teröristlerin başına yağan bombalarda Gebze ve Darıca isimleri vardı.

Hani Afrin operasyonunu sadece sınırlarımız ve Ülkemiz açısından değerli bulmuyor, bunun o bölgede yaşayan Müslümanlar içinde bir barış harekatı olduğunun bilincindeyiz, harekatı Türkiye’ye indirgemediğimiz gibi Gebze özelinden de bakmıyoruz.

Fakat, o terör yuvalarını parçalayan bombalarda Gebze ve Darıca yazılarının olması farklı bir mutluluk yaşatmadı da desek yalan olur.

Darıca ve Gebze yazılı bombaların yayınlanmasından sonra sosyal medya aracılığı ile bizzat konuştuğumuz Gebzelilerin nasıl güzel ve özel hissettiklerine şahit olduk.

Afrin operasyonu her yönü her boyutu ile Uluslar arası öneme sahip, bölge için, insanlık için başlatılan bir harekat.

Tamam ama Gebze ve Darıca yazıları da bizi içten içe gururlandırdı, mutlu etti.

O bölgeye barış götürmek için yola çıkan Mehmetçiklerin hepsi değerli, baş tacı ama Gebze ve Darıca’ya selamlarını yollayan kahramanlarımız bizler için daha özel.

Allah yar ve yardımcınız olsun yiğitler…

YORUMLAR

  • 0 Yorum