Şekilleri değişse de, ihanetleri değişmiyor
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Şekilleri değişse de, ihanetleri değişmiyor

16 Temmuz 2018 - 09:20

Türkiye’nin Milli Birliğini bozmak, Anayasal düzenini değiştirmek ve Ülkemizi egemen güçlerin uşağı yapmak için tasarlanmış, yarım asırlık bir çalışmanın bir ürünü olan FETÖ yapılanması, sinsi planları ile karşımıza çıktı.

28 Şubat sürecinde Devlet’ten yana gibi gözüküp, inanların gördüğü baskıya destek vererek, bu alanda bir öfke birikiminin oluşmamsını sağlayan bu hain yapı, Gezi olayları ile Halk’ı iktidara karşı ayaklandırmaya çalıştı.

Meczup görünümlü, insanı değerleri olmayan bir lidere biat eden askerimiz, polisimiz, yargımız için sızmış uşakları planlarını hayata geçirmeye çalışıyorlardı.

13-25 Aralık’ta kurdukları kumpaslarla, İktidarı hedef alıp, yolsuzluklar, hırsızlıkları ülkesi görüntüsü vermeye çalıştılar.

Pensilvanya’da egemen güçlerin kucağına oturan ahlaksız Gülen, güç zehirlenmesi ile 15 Temmuz darbe girişimine cesaret etti.

En büyük şamarı o kalkışma da yese de Türkiye’yi bölme hedeflerinden vaz geçmedi.

PKK ile işbirliği ortaya çıktı, yargı da yarattığı yıpranma ile insanların Adalet anlayışını incitti.

Ekonomik dengelerle oynadılar, dolar, yatırımlar derken soğan ve patates fiyatları bile oynadılar.

Dahasını yapmaya çalışıyor.

Siyasi aktörleri ile yeniden güç elde etmek için sandığa saldırdı.

Şimdilerde ortaya çıkıyor, ahlaki değerlerimizle oynuyorlar.

Yine 40 yıllık bir çalışmanın sonucu olan Adnan Oktar ve kedicikleri de bir ayrışma ve öfke birikimi yaratmak maksatlı idi.

Son günlerde sürekli gündem olan kayıp çocuklarımız, istismar ve artan tecavüz olayları da bu hainlerden bağımsız değil.

Sürekli yeni kılıklara giriyorlar, sürekli taktik değiştiriyorlar, hep bir hesapları var ama günde 5 vakit ibadet yapıyor gibi gözükseler de unuttukları bir şey var, ‘onların hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var’

Daha ne kadar varsınız bilmiyoruz, daha nasıl taktiklerle bu Ülke’de huzuru bozmak için ortaya çıkacaksınız tahmin etmek zor ama kesin olan bir şey var, bu Halk, bu lider size geçit vermeyecek, göz açtırmayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum