Reis bizi Afrin'e götür..
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Reis bizi Afrin'e götür..

29 Ocak 2018 - 09:36

Soğuk ve dondurucu havaya rağmen on binler, önce Pazar alanında dinledi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, ardından salonda ki kongre de gençlerle buluştu, Erdoğan.

Gençlik kongresi olduğu için AK Parti Hükümeti’nin seçilme yaşı başta olmak üzere gençlere ilişkin politikaları da anlatıldı, Kocaeli’nin Cumhurbaşkanı’na olan sevgisine de dikkat çekildi, gençlere AK Parti saflarında siyaset yapma çağrısında da bulunuldu.

Ancak, gündemin en önemli başlığı Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı idi.

Türkiye bu harekata büyük destek verdi.

Yurdun dört bir yanından, destek yağdı, binlerce gencimiz Afrin’de terörist avlamak için gönüllü oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet’i sınırlarına yığılan terörist unsurlara göz yumamazdı, teröristlerin göz dağı vermesine sessiz kalamazdı, bu meşru haklarla doğmuştu, barış harekatı.

Bu nedenledir ki, muhalefeti, sağcısı, solcusu, kadını, erkeği ile tüm halkın desteğini almıştı, tıpkı 15 Temmuz’da hain kalkışmaya cesaret edenlere karşı olduğu gibi tek vücut olmuştuk.

Kocaeli’de ki kongre de de bu görüntü hakimdi.

Kongre salonu, ‘işte komutan, işte ordu’ pankartları ve gençlerin sloganları ile inliyordu.

En dikkat çekici slogan ise, gençlerin Afrin’e gitmek için Cumhurbaşkanı’ndan destek istemesi idi.

Binlerce genç, ‘Reis bizi Afrin’e götür’ şeklinde slogan atıyordu.

Zeytin Dalı Harekatı, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak ve bölgeye barış getirmek temelinde olsa da, Türkiye bu müdahaleyi sınır güvenliği ve terör odaklarının yok edilmesi olarak görüyor.

Muhalefetin de tam desteği ve gençlerin gönüllü olma yarışı bunun en somut örneği.

Ocaklara ateşler düşüyor, analar ağlıyor, şehitlerimizin gelmesi büyük üzüntüler yaşamamıza neden olsa da, bu haklı mücadelede şehit olmak için yarışan gençlerin varlığını görmek, acıları hafifletiyor.

Türkiye İnşallah Afrin’den en az kayıp ve en kısa zamanda zaferle ayrılacak.

Fakat, Afrin üzerinden Türkiye’ye karşı yeni oyunlar ve kalleşlikler planlama derdinde olanlar da Türk gencinin bu konuda ki hassasiyetini gördükten sonra planlarında mutlaka değişiklikler yapacaktır.

Çünkü, Türkiye bu harekatı milli meselesi ve meşru hakkı olarak görüyor ve milyonlarca genç, hemen bugün Afrin’de savaşmaya gitmeye hazır.

Artık gerisini siz düşünün.

YORUMLAR

  • 0 Yorum