Pehlivan etkisi…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Pehlivan etkisi…

17 Temmuz 2019 - 09:37

Darıca ve Gebze’de Belediye Başkanlığı yapan, Darıca’da yaşamını sürdüren İbrahim Pehlivan, uzun süren Sakarya deneyimi sonrasında, bölgemize geri döndü.
Seçim sürecinde Tahir Büyükakın’ın en yakın çalışma arkadaşlarından birisi olan İbrahim Pehlivan, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan sorumlu koordinatörlük görevine atandı.
Pehlivan tüm deneyim ve birikimlerini önümüzdeki 5 yıllık süreçte bölgemiz için değerlendirecek.
Bir nevi 4 İlçe’nin Büyükşehir temsilcisi olacak.
Yapılacak hizmetlerin ayrıntıları ve eksik hizmetlerin bölgemize gelmesi ile ilgili önemli bir görev üstlenecek.
Belediye Başkanlığı yaptığı süreçlerde İbrahim Pehlivan’ı iş bitiriciliği, titiz ve adil oluşu ile tanıdık.
Yeni görevinde de Pehlivan’ın bölgemize önemli katkısı olacağı kesin.
Kaymakamlık deneyimi de olan İbrahim Pehlivan, her kesimle diyalog kurabilen, sanattan, spora her alanda donanıma sahip bir isim.
Bölgemiz adına son derece isabetli bir görevlendirme olmuştur.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İbrahim Pehlivan’ın yakın çalışma arkadaşlarından birisi ve eminim ki, bir çok projeyi ortak hayata geçireceklerdir.
Yine Darıca’da uzun yıllar İlçe Başkanlığı yapmış olan Muzaffer Bıyık’ta Pehlivan’ın yeteneklerini iyi bilen bir isim ve Darıca adına Pehlivan’ın fikirlerinden çokça faydalanacaktır.
Sayın Bıyık, muhalefetin bile düşüncelerine değer veren, istişareyi önemseyen bir Başkan ve Pehlivan ile de çok yakın ilişkileri olacaktır.
Çayırova’da İlçe Başkanlığı yapmış olmasına ve partide uzun süredir bulunmasına rağmen, belediye başkanı olduktan sonra ‘farklı’ bir görüntü çizen Bünyamin Çiftçi’de Pehlivan’a yakınlık gösterip, fikirlerinden faydalanmayı tercih ederse, bir çok yanlıştan dönme şansı bulacaktır.
Dilovası’nın aykırı Belediye Başkanı Hamza Şayir içinde Pehlivan büyük bir şans.
İlçe Belediye Başkanlarımız umarız ki, Pehlivan etkisi ile çalışmalarını daha verimli ve etkin hale getirirler.
Ancak, Büyükşehir tarafından bölgemize koordinatör olarak atanan sayın İbrahim Pehlivan her koşulda bölgemize çok önemli katkılar sunacaktır, şimdiden hayırlı olsun.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum