Öğretmenler…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Öğretmenler…

24 Kasım 2016 - 10:52

Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk, “öğretmenler yeni nesil sizlerin eseriniz olacaktır” demişti.
Sadece bu sözü bile Atatürk’ün nasıl büyük bir lider olduğunu ortaya koyuyor.
Yıllardır, Atatürk düşmanlığından beslenen, Atatürk’ün koyduğu devrimlere savaş açan, demokrat, ilerici her adımın, her kişinin karşısında olan. 
Kumpaslar kurarak, Atatürkçü unsurları ortadan kaldırmayı amaçlayan, FETÖ’cü hainler, en büyük yapılanmasını da öğretmenler üzerinde yapmıştır.
Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP’nin bir dönem FETÖ’ye kucak açmış olması da ciddi ciddi üzerinde durulması gereken bir konudur.
Yeni nesili yetiştirecek öğretmenlerin, kendilerine kul yetiştirmesini hedefleyen ABD menşeli FETÖ yapılanması, yıllarca öğretmen yetiştirdi, öğretmen kazandı.
15 Temmuz hain kalkışması sonrasında da doğal olarak en çok operasyon yapılan kurum MEB ve öğretmenler oldu.
100 bini bulan bir öğretmen ağına sahip olmuş hainler.
Yeni nesili yetiştirecek, öğretmen müsvetteleri, ABD’ye uşak yetiştirmek, Pensilvanya’da ki haine biat edecek, gençler yetiştirmek için işe koyuldu.
Şehitlerimizi şükranla anıp, gazilerimize sağlık diliyoruz. 15 Temmuz’da ki kahramanlıklar sonrasında, bu ihanet şebekesi çökertildi ve bir kez daha anladık ki, öğretmenlik mesleğinin ne denli kutsal ve önemli olduğunu.
Atatürk, öğretmenlere yeni nesili emanet ederken, 24 Kasım’ı da öğretmenlere adadı. 
Bugün 24 Kasım ve bu Ülke’ye yararlı breyler yetiştirecek tüm öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutluyoruz.
Bu ülkeyi ele geçirmek isteyenler, nasıl ki işe öğretmenlerden başlamış ise, bu ülkenin refahı için mücadele edenler de öğretmenlerin varlığını ve önemini iyi kavramalı.
Sağlıklı, ilerici, başarılı, çalışkan, güçlü bir nesile sahip olacaksak bunu sağlayacak olan öğretmenlerdir.
İşte böyle bir kutsal görevi yerine getiriyor öğretmenlerimiz.
Bugün belki de, FETÖ operasyonları kapsamında haksız yere görevinden olmuş öğretmenlerimiz de vardır. 
Sızıntının bu kadar yüksek olduğu yerde, temizlik yapılırken mutlaka hatalarda olacaktır. İnşallah, bu konuda haksızlığa uğramış isimler de bir an önce aklanır ve görevlerine dönerler.
Burada eğitim camiasının şuna bir kat daha fazla dikkat etmesi gerekli, şayet bu camia içinde hala ihanet şebekesine hizmet eden isimler, hain öğretmenler var ise bunların temizlenmesi için çaba sarf etmeliler.
Öğretmenlerimizi tam anlamı  ile temizleyip, hainlerden arındırırsak, geleceğimizi de garantiye almış oluruz.
İşte, böyle özel önemli ve de kutsal bir görev olan öğretmenliği, hak edenlerin yapması umudu ile 24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum