O jop ve biber gazı vicdanınızı sızlatacak..
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

O jop ve biber gazı vicdanınızı sızlatacak..

24 Ocak 2017 - 10:34

Bilmeyen, tanımayanlar için hatırlatmak gerekir, Gebzespor’un fanatik taraftar grubu Eskiçarşı’nın tam karşılığının ne olduğunu…

Doğrudur, içlerinde çok gözü kara genç vardır, olmadık sebeplerden dolayı kavga edebilirler.

İsyankar olanı da çoktur.

Gebze’ye kem gözle bakanlara, Gebze’yi sömürenleri karşı isyan doludurlar.

Bunun en doğrusunu Eskiçarşı bilir, “GEBZE’NİN GEBZEDEN BAŞKA DOSTU YOK”

Bu nedenledir ki, Kocaelispor’u, taraftarını, İstanbul’u pek sevmediler.

Gebze’nin üvey evlat görülmesine açık tepkiyi, alayına isyanı Eskiçarşı ortaya koymuştur.

Hırlısı, hırsızı, arsızı yoktur Eskiçarşı’nın, kötü özellik olarak görecekseniz, Gebze’nin ortak değerlerine sahip çıkmak adına isyankardırlar.

Ve hepsinden önemlisi, Eskiçarşı, görüp göreceğiniz, tanıma imkanı bulacağınız en vatanperver gruptur.

Gezi olaylarında, hainlerin Ülkemiz üzerinde ki oyunlarına, neredeyse Türkiye’nin her köşesinde ki tribünler tempo tutmuştu, o dönemde bile Eskiçarşı dimdik duruşu ile vatanperverliğini ortaya koymuştur.

22 Ocak 2017’de Gebze’nin aslan yürekli evlatlarına biber gazı sıkıp, joplarını kullanan polis memurları, 15 Temmuz hain kalkışmasının yaşandığı günü hatırlasınlar.

Çadır kurdu Eskiçarşı, ‘Gebze’de hainlere geçit yok’ dedi.

O gün, belki de bir çok emniyet görevlileri henüz sokaklara çıkmamışken, Eskiçarşı’nın gençleri toparlanıp, önce Gebze’de askeryenin kapısına dayandı, ardından İzmit’in yolunu tuttular.

Bunlara bire bir şahidim.

Şimdi bu çocuklar, canlarından çok sevdikleri Gebzespor’un hayati maçında skora isyan ettiler, bir sezonun devamı niteliğinde bir maçtı bu.

Çok kurmuşlardı kendilerini, onlarca genç, bir hafta boyunca, Gebze’nin takımının maçına Gebzelileri davet etmek için, afiş astı, araçlarla her noktayı dolaştı, çok istediler bu maçı, çok kurdular.

Sonuç gerçekten çok üzücüydü ama Gebzesporlu futbolcular da kazanmak için mücadele etmişti, biraz gerilim vardı, biraz canları yandı, isyan ettiler.

Bugün, Türkiye’ye ABD, Avrupa ile birlikte, hainler, bölücüler saldırıyor.

Bir bölünmenin yolunu açmak için ajanlar, büyük devletler olağanüstü enerji harcıyor, bu süreçte semtinin takımının aldığı sonuca isyan eden Eskiçarı’nın yürekli gençlerine jop sallamak, biber gazı sıkmak ne kadar doğruydu…

Allah korusun, fitne, fesat, ayrılıktan korusun ülkemizi, yarınlarımız da tüm renklerin bir arada, kardeşçe yaşadığı bir ülkemiz olsun.

Ama bu Türkiye düşmanları, yarın yeni Gezi’ler, yeni 15 Temmuzlar tertiplerlerse, şunu bilin ki, Gebze’de Eskiçarşı, hainlere karşı polisi ile omuz omuza çatışacaktır.

O zaman işte, o biber gazından, o joptan dolayı vicdanınız sızlayacaktır..

YORUMLAR

  • 0 Yorum