Muhtarların heyecanı…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Muhtarların heyecanı…

01 Haziran 2017 - 10:22

Mahaller arası futbol turnuvası, Ramazan ayının güzelliklerine, sporun keyfini de kattı.

İlk gece büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne oldu.

Gebze’nin yetiştirdiği yıldız isimler, Ramazan ayı boyunca oturdukları mahalle için, aileleri için ter dökeceklerdi bu sefer.

Çekişme de, heyecan da sahada müthişti.

Alaettin Kurt Stadı’nın eşsiz güzelliği, çim zeminde mücadele etmenin özel yanı, ışıklandırmamız da ihtiyacı karşılıyordu, daha ne olsun ki…

Sahada ki mücadeleden daha büyük bir heyecan saha kenarında yaşanıyordu.

Mahalle takımı sahada ter dökerken, saha kenarında o mahallenin muhtarı, hiç yerinde duramıyor,  oyuncuları ile birlikte mücadele ediyordu.

Muhtarların heyecanı kesinlikle görülmeye değerdi.

Ramazan ayına özel tertip edilen bu organizasyonun tüm masraflarını Gebze Belediyesi üstlenirken, Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mahallelerin kaynaşmasına katkı sunması dileği ile bu organizasyona tam destek verdi.

Bir şölen tadında geçen ilk gecede, mahalleler, muhtarları, oyuncuları, taraftarları ile bu hedefe uygun görüntüler sergiledi.

Saha kenarında ki heyecan da, saha içinde ki mücadele de hem ‘kaynaşma-dayanışma’ hedefine uygundu, hem de Ramazan ayının kutsiyetine…

Haftalar ilerledikçe, heyecan ve mücadele artacak, tempo yükselecektir.

Alaetin Kurt Stadı’nda yaşanan futbol heyecanına, ilginin de artacağını düşünüyoruz.

Havalarında ısınması ile birlikte, sahuru sohbetle, birlikte etkinlikle geçirenlerin duraklarından birisi de Alaettin Kurt Stadı olacaktır.

Kahvehane işleten arkadaşlar, bu organizasyonu hayata geçirenlere biraz kızacaktır, onlarda haklı ekmek parası, bu organizasyonla birlikte ramazan ayı boyunca, her gece en az 500 kişi Alaettin Kurt Stadı’na gidecek olsa, toplamda 15 bin kişi kahvehanede olmayacak.

Zaten bu organizasyonunda esasta ki amacı bu değil mi? Kahvehanelerden insanları dışarı çıkartmak, gençlerin spor sahalarında buluşmasını sağlamak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum