Kampa İlçe neden davet edilmedi…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Kampa İlçe neden davet edilmedi…

30 Nisan 2019 - 08:57

AK Parti, geleneksel olan seçim sonrası Kızılcahamam Kampı’nı tamamladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ki kampa, bu yıl İl Başkanları ile İl ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.
Kampın basına yansıyan ve basına yansımayan bölümleri oldu, AK Parti 31 Mart seçim sonuçlarını kendi içinde değerlendirerek, yeni yol haritası oluşturacak adımları attı.
Cumhurbaşkanı, 4.5 yıl kesintisiz hizmetin vurgusunu yaparken, seçim sonuçlarını genel anlamda başarılı bulmakla beraber kayıplara ve kayıplara neden olan partili gözüken isimlere hesap soracağının da mesajını verdi.
Kızılcahamam Kampı’nın bana göre dikkat çeken en önemli yanı İlçe Belediye Başkanlarının davet edildiği, İl Başkanları’nın ağırlandığı kampta İlçe Başkanlarının olmayışı idi.
31 Mart seçimlerinin sonuçları AK Parti açısından memnuniyet verici ise eğer, ortada bir başarı varsa şayet, bu başarıda pay sahibi olan İlçe Başkanları bu kampta, bu değerlendirmenin içinde neden yoklardı…
Belediye Başkanları 5 yıl görevde olacaklar ama İlçe Başkanları ile ilgili başka bir tasarruf mu var?
Kongre hazırlığı içine girmesi beklenen AK Parti’de, İlçe Başkanları değişecek olsa dahi, belediye başkanlarının dahil olduğu bir istişare de, mevcut İlçe Başkanlarının olmaması uzun süre tartışılacak bir karardı.
Bir çok AK Partili bu uygulamadan ziyadesi ile rahatsız olmuştur.
Kampın genel anlamda AK Parti’ye etkilerini ve İlçe Başkanlarının bu kampta olmayışının sonuçlarını önümüzdeki günlerde göreceğiz.
Ancak, yeni parti iddiaları ile birlikte, farklı senaryoların konuşulduğu AK Parti’de, bu kamp ve İlçelerin bu kampta olmayışı sıkıntı yaratmış gibi duruyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum