İlker Çakır'a vefa…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

İlker Çakır'a vefa…

12 Haziran 2017 - 10:06

Vefa, sadece İstanbul’da bir semt ismi değildir.

Vefa, duygusunun önemini yaşamın her alanında canlı tutmak gerekli.

İlker Çakır, Gebzespor için mücadele etmiş, klup tarihindeki en önemli isimlerin başında gelir.

Kulübü kuranlar, yer tahsis edenler, formasını giyenler, başkanlık edenler, çalıştıranlar, listeyi uzatabiliriz de, ama hepsinden bir farkı vardı İlker Çakır’ın…

Çakır, ne futbol sevgisinden, ne futbola ilgisinden, nede futbolun kendisine kişisel olarak getireceklerden kaynaklı Gebzespor’a başkan olmamıştır.

İlk anından itibaren, İlker Çakır’ın Gebzespor sürecine dahil olan birisiyim ve Neden?, Niçin? Gebzespor’a başkan oldu? Ne diye 10 Milyonu aşkın parayı takım için harcadı? Hepsine, normal sporseverden, yöneticisinden ve hatta belki de ailesinden daha iyi biliyorum.

Tüm sürecini birlikte yaşadım.

Şimdi sosyal medyada, ilk günden itibaren metiyeler dizenlere bakıyorum, hala daha İlker Çakır isminin Gebzespor için taşıdığı öneme vurgu yapanları görüyorum.

İsminin tesislere verilmesini önerenlerden tutun, unutulmayacak, efsane bir isim olduğunu dile getirenler de var.

Gebzespor’un İlker Çakır’a karşı hep vefalı olacağını belirtenler de var.

Ama, genel kurulun üzerinden daha 10 gün geçmedi, gelişmeler bu vefa duygusunun kısa sürede ortadan kalktığını gösteriyor.

İlker Çakır’a vefa, Çakır’ın Gebzespor için yarattığı bazı değerler vardı, bunlara saygı göstermekle olurdu.

Çakır, Gebzespor için ‘arkadaşım’ dediği, birlikte sohbet etmekten keyif aldığı, ticaret yaptığı, vakit geçirdiği isimleri hayatından çıkarttı.

Nedenlerini de bugün yönetim de olanlar, başkanlık koltuğunda oturanlar çok iyi biliyordu.

İlker Çakır bazı isimlere Gebzespor’un kapılarını kapattı, nedenleri vardı, ilkeli duruşu vardı ve bugün yine Gebzespor’u emanet ettiği isimler bunların hepsini çok iyi biliyordu.

Şimdi, bir anda, İlker Çakır’ın kulübün borçlarını silmesi, kurduğu kaliteli ekipler, yaptığı harcamalar değil, Gebzespor için tavır aldığı unsurların tamamını Gebzespor çatısı altına toplamak nasıl bir vefadır….

Evet, İlker Çakır fevridir, yanlış gördü mü, tepkisin koyar.

Genel Kurul’da elini kaldırdığı ismin de, ‘başkanım’, ‘bırakıyorum’, ‘değilim’, ‘varım’, ‘yokum’ gibi tavır sergilemesine tepki koyar İlker Çakır.

Bu tepkiyi doğru okumak yerine, inadına adımlar atıyormuş gibi olmak, Gebzespor’a yarar getirmez, Gebzespor üzerinden İlker Çakır ile hesaplaşmaya da kimsenin gücü yetmez.

Bu hiç te doğru bir tarz değil.

Ama, ben biliyorum İlker Çakır’ın Gebzespor’a neden sahip çıkıp, harcamalar yaptığını, benimle birlikte Gebzespor taraftarı, Gebzespor sevdalıları da biliyor, varın siz inadına adımlar atın, sonuç olarak Gebzespor’a hizmet edip, Menekşe’yi hak ettiği noktaya getirin de, İlker Çakır’a inat hamlelerde yapmış olsanız, başta İlker Çakır olmak üzere, hepimiz sizleri alkışlarız…

YORUMLAR

  • 0 Yorum