Gebze'de FETÖ birimi olmalı…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Gebze'de FETÖ birimi olmalı…

18 Aralık 2017 - 09:44

İçişleri Bakan’ı Süleyman Soylu, TBMM Genel Kurulu’nda kürsüye 8 çanta dosya ile çıkarak 15 Temmuz sonrası FETÖ tutuklamaları ile ilgili bilgi verdi.

159 bin 506 kişinin gözaltına alındığını bu kişilerden 47 bin 523 terör örgütü üyesinin tutuklandığını açıkladı.

15 Temmuz’un üzerinden 1.5 yıl geçti ve geçen her gün FETÖ’nün nasıl büyük bir ihanet şebekesi olduğunu gözler önüne seriyor.

Bu hain yapının, insanlık dışı emellerine ulaşmak için dini nasıl alet ettiklerini, nasıl yüzsüz olduklarını, nasıl kendilerini kamufle ettiklerini, içimize nasıl sızdıklarını, nasıl önemli yerler kapladıklarını görüyor, gördükçe de şaşırıyor, insanlığımızdan, bu hainlere verdiğimiz selamdan dahi utanıyoruz.

Bunların nasıl aymaz olduklarını da suçüstü yapılan kişilerin sergilediği tavırdan ve verdikleri ifadelerden görebiliyoruz.

Başbakanlık adına 5 önemli davının müdahili olan ve bu süreçte önemli görevler üstlenen Av. Halit Çokan’ın Kulis Dergisi’nde yer alan özel röportajını okumanızı öneririm.

Sayın Çokan, yargılama süreci ve FETÖ’cü hainlerin yüzsüzlüklerini, kansızlıklarını ortaya koyan çok önemli tespitlerde bulundu, çok ciddi dersler çıkartılabilecek bir söyleşi oldu.

Bu hainlerin, millilikle, inançla hiç alakaları olmadığını da, ABD ve AB’den gördükleri destek ve son olarak Reza olayında daha net görebiliyoruz.

Haşhaşiliği, terör örgütlerini ve canice cinayet işleyenleri masum gösterecek kadar, ilkesiz, omurgasız, insafsız olan bu yapı ile mücadelenin kararlılıkla sürmesi, Devlet’in Beka sorunudur.

Bunu da geçen süre içinde daha iyi görebiliyoruz.

Türkiye genelinde 47 bin tutuklama, bu büyük ihanet şebekesi için yeterli bir rakam gibi gözükmüyor.

Ama mücadelenin sürüyor olması ve yeni gözaltılar, yeni tutuklamalar, hainlere göz açtırılmayacağının göstergesi.

Bu hain yapının Gebze’de de ciddi anlamda yerleşik oldukları ve kök saldıkları bilinmekte.

Gebze’de mücadelenin daha kapsamlı ve sonuç odaklı olması içinde emniyet güçlerinin yetkilerinin artması gerekli.

Bu kansız köpeklerle mücadele sürecinde İstanbul ve bazı birkaç bölgede emniyet içinde özel FETÖ birimi oluşturuldu.

Bunun Gebze’de de olması bir zorunluluk ve ihtiyaçtır.

Uyuşturucu, kaçakçılık, terör ve organize suçlara bakan birimin aynı zamanda FETÖ suçlarını takibi kısa sürede etkin sonuç alınmasının önünde engel olabilir.

Tüm bu suçları önlemek, suç işleyenin yakalanması ve cezalarını almaları da önemli ama bu FETÖ ihaneti hepsinden önemli ve kısa sürede sonuç alınması büyük önem taşımakta.

Bu nedenle en kısa sürede Gebze’de de FETÖ birimi oluşturularak, FETÖ davalarına bakan Savcılar ile bu birim koordineli çalışma yürütmeli.

Ancak o zaman FETÖ’yü tamamen temizlemek mümkün olacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum