FETÖ’cülerle kol kola resim…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

FETÖ’cülerle kol kola resim…

13 Eylül 2017 - 10:31

15 Temmuz’da bu Ülke’nin bağımsızlığına, Milli birliğine kast eden hainler, halkın silahlarını, halka doğrultan FETÖ’cü ihanet çetesi ile mücadele sürüyor ve sürecek.

Bu sinsi yapılanmanın kolları, ayakları çok uzun ve bu nedenle mücadele de uzun soluklu oluyor.

Güvenlik güçlerinin, Adalet’in FETÖ ile mücadelesi sürüyor.

Tutuklananlar var, gözaltına alınıp, delil yetersizliğinden bırakılan, sonra tekrar alınan, sonra bir daha, bir kez daha alınanlar…

Yeni bilgi ve belgeler ışığında, yeni yeni tutuklananlarda var.

Bunlar, sinsi, iki yüzlü, omurgasız, karaktersiz bir yapılanma ve mücadele daha da sürecek.

Adaletin verdiği karara, güvenlik güçlerinin, yargının çalışmalarına saygı gösterip, mücadelenin sonuçlarını bekleyeceğiz.

Ama, bu süreçte bu Ülke’nin, Vatansever insanları olarak ta, üzerimize düşeni yapacağız.

Tamam, Evrensel Hukuk Kuralıdır, ‘suçlu olduğu ispatlanana kadar, herkes suçsuzdur’

FETÖ’den, tutuklanan kişiler, suçludur, bunda sorun yok.

Fakat, İlçemiz’den örnek verelim, bizim İlçemizin FETÖ ile sınavları oldu.

Örneğin GTO seçimleri…

Türkçe Olimpiyatları…

Sıradan vatandaşlar, belki bu süreçlerde kimlerin, FETÖ için nasıl çabaladığını bilemeyebilir, içlerinde mutlaka ‘iyi niyetli’, ‘bu hainlerin, iç yüzünü bilemeden çalışanlar’ da vardı.

Kimseyi suçlu ilan etmeyelim, fakat, Gebze’de Ticaret Odası seçimlerin de, FETÖ’cülerin iktidarı için can separene çalışan, FETÖ’yü ölümüne savunan isimleri de bu kentte siyaset yapan, ticaretle uğraşanlar çok iyi biliyor.

Şehitlerimize saygımız, vatan sevgimiz bizlere en azından bu isimlerle içli, dışlı olmamayı, birlikte resim vermemeyi zorunlu kılmaz mı?

En son Gebze’de ki bir düğün cemiyetin de, gördüm vakti zamanın da FETÖ’nün iktidarı için can separene çalışanlarla, FETÖ’cülere karşı mücadele edenlerin kol kola resmini.

Yukarda da anlatmaya çalıştım, tamam bunların bir kısmını iyi niyetli bulabilirsiniz, tamam Yargı işlem yapmadığı için ‘masum’ da kabul edebilirsiniz ama siz benden çok daha iyi biliyorsunuz ki, bu insanlar FETÖ’nün güçlenmesi için büyük uğraş verdiler.

Çok mu lazımlar, çok mu önemliler olmayıversinler düğününüz de, derneğiniz de…

FETÖ ile mücadeleyi Yargı’dan beklerken, bizim de vatandaş olarak hiç mi sorumluluklarımız yok?

Bu isimler kim?

Düğün sahibi olan iktidar partisi yöneticisi kim?, düğününde kol kola resim verdiği, Ticaret Odası seçimlerinde FETÖ’ye çalıştığı için karşı karşıya geldiği isimler kim?

İsimlere takılmadan, yaşantımızın her alanın da, kolluk kuvvetleri ve yargımızla birlikte, vatanseverler olarak bizlerde FETÖ ile saf tutanlara karşı mücadele etmeliyiz diye düşünüyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum