Dağdeviren serbest!
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Dağdeviren serbest!

31 Mart 2017 - 10:00

Hafta başında Silivri’de ki toplu yargılamada aralarında Murat Dağdeviren’in de bulunduğu 280 FETÖ sanığının duruşması yapıldı.

Murat Dağdeviren’de 2 günü bulan mahkeme sürecinin ardından 160 kişi ile birlikte serbest kaldı.

Son KHK ile birlikte, 600 Devlet Memuru görevlerine iade edildi, 10 gün içinde de görevlerine dönecekler.

FETÖ zanlısı olarak tutuklanan Gebze Emniyet Müdürlerinin de görevlerine dönmeleri bekleniyor.

Galatasaray’ın yaptığı Genel Kurul’da, delegelerin, terör örgütü üyesi olmaktan yargılanan ve haklarında yakalama kararı bulunan hain Hakan Şükür ve Arif Erdem’i aklayarak, teröristlere açık destek verdikleri halde yargılanmamış olmaları da kripto FETÖ’cülerin hala gücünü gösteriyor.

Ve bu son kararlarla birlikte, FETÖ yeniden eski gücünü buluyor.

Gebze’de, FETÖ davasında ilk tutuklananlar arasında olan gazeteci Murat Dağdeviren’in de serbest kalarak, gazetesinin ve rehin konulan tüm mallarının da iade edileceği belirtiliyor.

Dağdeviren’in Gebze’de yeniden parlak ve güçlü günlerine dönmesinin Gebze’de birilerinin uykularını feci şekilde kaçıracağı da bir gerçek.

Yarın 1 Nisan ve hafta sonu köşe yazısı yazmadığım için 1 Nisan şakasını erken yapalım dedim tabi, yazının buraya kadar olanını okuyup ta, nefesi kesilen, ödü kopan olmuşmudur acaba?

Her şakanın altında bir gerçek arayacak olursak şunu şakasız söylemek isterim, bu Ülke, Çanakkale’de yazılan destanlarla, ödenin bedeller ve akan kanlarla kazanıldı.

15 Temmuz’da ki kahramanlıklarla dolu bir geçmişe sahip Milletiz.

Ne KHK’ların serbest bıraktığı kişiler, ne terör örgütü kaçkınlarını aklayacak cesarete sahip, hain delegeler, ne dışarıda ki kriptolar, ne AB’nin, ne de ABD’nin desteği, FETÖ’nün ihanetini ve hainliğini ortadan kaldırmaz.

Ve bu hainler, kimden ne güç bulursa, yeniden nasıl yapılanırsa, dahada güçlenecek zemin bulursa bulsun, vatanseverler hep var olacak ve hiçbir korku, kaygı duymadan bu hainlere karşı mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.

Bu nedenledir ki, kim ne karar alırsa alsın, kim içer de yada dışarıda olursa olsun, vatan sever duygularla aldığınız tavırdan hiç korkmayınız, bu Ülke vatansevere her daim kucak açacak, kahramanlara sahiptir.

Ayrıca da, 15 Temmuz sonrası, açığa alınan ve o günün koşulların da görevden uzaklaştırmaları gereken kişilerin, daha adil ve geniş kapsamlı bir yargılama sürecine tutulmaları ve hakların da suç teşkil eden durum yoksa görevi iadeleri olması gereken bir durumdur.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum