CHP'li başkanın gördüğünü, AK Partililer göremedi!...
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

CHP'li başkanın gördüğünü, AK Partililer göremedi!...

10 Aralık 2018 - 08:46

CHP’nin Darıca İlçe Başkanı olan Mali Müşavir Gürer Yıldırım, Darıca Belediyesi’nin borçlarından söz ederken, AK Partili Çayırova Belediyesi’ni örnek gösterdi.
Gürer, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin 4.5 yılda başarılı yatırımlardan ziyade belediyenin borçlarını ödemesine övgüler yağdırdı.
Siyasette çok rastlanır bir durum değil özellikle bir seçim döneminde, muhalefet partisinin, iktidara yönelik övgü dolu sözlerine pek rastlamayız.
Aksine ortada ki başarı bile gölgelenir, hizmetler görmezden gelinir, yapılanlar da eleştirilecek yollar aranır.
CHP’nin Darıcalı İlçe Başkanı ezber bozarak, Çayırova Belediyesi’nin, Şevki Demirci döneminde yaptığı işleri övdü .
Yapılan hizmetlerden tek tek söz etmedi tabi ama İlçe’nin aldığı hizmetlerin yanı sıra borçların ödenmesi konusunda kat ettiği mesafeyi gözler önüne serdi.
Rakamlarla arası iyi olan Gürer Yıldırım, belge ve bilgilere dayanarak, Çayırova Belediyesi’ndeki  gelişmelerin Darıca tarafından örnek alınmasını dile getirdi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci görev süresinde İlçe’nin cehresini değiştirdi ve bunu yaparken de belediyesini borç batağına sokmadı.
Demirci’nin yaptıkları Ülke’de örnek alınacak başarıyken, kendi partilileri bu hizmetleri ve başarıyı bir türlü görmek istemedi.
Şevki Demirci, Çayırova’ya hizmet ederken, rantçılara kucak açmadığı, parti kimliğini kullanarak haksız kazanç elde etmek isteyenlere prim vermediği için hem borçları ödedi, hem hizmet üretti.
Ancak, rantçıları mutlu etmek gibi bir tasası olmadığı için, parti kimliğini taşıyan bazı isimlerin de hedefi oldu.
Darıca’nın CHP’li İlçe Başkanının yaptığı açıklamalardan sonra Çayırova’nın rantçıları, şapkalarını önlerine koyup bir kez daha düşünürler umarım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum