Bayrak İYİ bir aday…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Bayrak İYİ bir aday…

27 Şubat 2019 - 10:34


Şevki Demirci’nin 5 yıllık görev süresinde yaptığı başarılı hizmetler sonunda oylarını da arttıran AK Parti, Çayırova’da Demirci’yi yeniden aday göstermeyerek, seçimlere hareketlilik kattı.
Demirci’nin aday gösterilmemesinin şokuyla tüm partiler aday çıkarttı.
Millet İttifakı, Gebze, Darıca ve Dilovası’nda tek isimde birleşirken, Çayırova’da tüm partiler kendi adayları ile yarışa katılıyor.
CHP yıllardır partiye hizmet etmiş deneyimli bir isim Selahettin Kaya’yı aday gösterdi, Saadet Partisi’de beklendiği gibi kendi adayını çıkarttı.
Çayırova’da sürprizi ise İYİ Parti yaptı.
Milli Görüş saflarından gelen, Çayırova’da Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan adaylığı tecrübesi olan İlhami Bayrak, 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’nin adayı olarak Çayırova Belediyesi’ni kazanmak için yola çıktı.
İlhami Bayrak, Çayırova’nın çocuğu ve İlçe’de siyasetin yanı sıra spora da katkı sunmuş, uzun yıllardır Çayırova için mücadele veren bir isim.
Çayırova’da kişi olarak ta karşılığı olan İlhami Bayrak, cesareti, keskin duruşu ile bilinen bir isim.
Geçmişinin temiz olması da cesaretini güçlendiriyor.
Saha çalışmalarına önem veren İlhami Bayrak, aday tanıtım ve proje hazırlıklarından sonra Çayırova’da siyasete renk getirecek gibi görülüyor.
Geçtiğimiz günlerde gazetemize yaptığı ziyarette, son bir aya ilişkin çalışma planından söz etti ve önemli tüyolar verdi.
Rakibinin tek bir isim olacağını iddia ederken, isim netleştikten sonra yapacağı hamlelerin de hazır olduğunu ifade etti.
Çayırova için her zaman İYİ ve etkili bir aday olan İlhami Bayrak, seçimlere renk katacak gibi gözüküyor.
Sosyal Medya’yı da etkili kullanan İlhami Bayrak, seçimi kazanmak için tüm enstrümanları İYİ kullanacaklarını dile getirdi.
Kadrosunda güçlü bir ittifak oluşturan, Saadet Partisi, AK Parti ve CHP’den de etkili isimlerle yola çıkan İlhami Bayrak, Çayırova’da dengeleri sarsacak ve sonucu etkileyecek bir isim.
1 Mart’tan sonra Çayırova’da daha hareketli bir seçim sürecinin yaşanacağı şimdiden söylemek mümkün.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum