AK Partili FETÖ’cüler…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

AK Partili FETÖ’cüler…

25 Ağustos 2017 - 09:11

Kongre sürecinin yaşandığı AK Parti’de, ‘metal yorgunluğu’ asıl gündem oldu.

2019 hedeflerine partiyi taşıyacak, bu yolda partiye katkı sunacak isimleri ince eleyip, sıkı dokuyan AK Parti’de, bir söylem karmaşası var ki, bu insanların kafalarını karıştırdığı gibi, sokak algısı da çok farklı oluyor.

Büyük oranda değişim mesajı verilirken, yorulan, partinin sırtına kambur olan ve hepsinden önemlisi de, FETÖ ile bağlantısı olan unsurların tamamen temizleneceğinin altı çiziliyor.

Yorgunluk, partiye katkıdan çok kendisine katkıyı amaçlayan, parti eliyle ticarete soyunan ve benzeri tüm unsurları, AK Parti kendi içinde değerlendirebilir.

Adına ‘metal yorgunluğu’ der, başka bir tanımlama da bulunur, bu partinin iç meselesi, kendi siyasetidir.

Ancak, bir söylem var ki, ‘içerideki FETÖ unsurları tamamen ayıklanacak’

Bu ne demektir, AK Parti içinde, mevcut başkan ve yönetim içinde, aday olacak başkan adayı ve yönetici içinde FETÖ’ye bulaşmış isim var ise, partiyle tüm bağları kesilecek, hiçbir şekilde görev alamayacak.

Delegesinden, Mahalle Başkanına kadar, bu süreçte tüm AK Partili kadrolar, elekten geçecek.

Buraya kadar her şey normal gözükebilir ama bunun halk arasında okuması, AK PARTİ İÇİNDE FETÖ BAĞI OLAN İSİMLER, PARTİDEN UZAKLAŞTIRILMAKLA YETİNECEK.

Şimdi, bu FETÖ terör örgütü.

FETÖ, ihanet şebekesi ve beslendiği asıl çukur, Türkiye düşmanı emperyalist güçlerin tamamı.

Bu FETÖ 15 Temmuz’da Ülke’yi işgale yeltendi, 250 Vatan evladı şehit oldu, binlerce gazimiz var.

Bu hain yapıya bulaşmış, 170 bin kişiye işlem yapıldı, 50 binin üzerinde tutuklu var,  her geçen günde tutuklu sayısı artıyor.

Avukat, Hakim, Savcı, Öğretmen, Polis, Asker, Doktor, her kim var ise hangi meslekten olursa olsun, ne iş yaparsa yapsın bu hain yapıya bulaşmış her kes, yargılandı, hesabı soruluyor, gözaltına alınan var, tutuklanan var.

Peki, AK Parti içinde yönetici veya yönetici adayı FETÖ’ye bulaşmış ise sadece partiyle ilgisi mi kesilecek, altından sadece koltuğumu alınacak?

Bir AK Partili Milletvekili anlatıyor, “Devletin istihbarat örgütleri var, içeriye alınanların ifadeleri var, konuşanlar da var. Byloock var, bilgisayarlar, el konan telefonlarda ki yazışmalar var. Bu çalışmalarla birlikte AK Parti’ye sızmış FETÖ’cü unsurlara da ulaşılıyor ve bunların hepsini bu kongre ile birlikte temizliyoruz”

Bu açıkça, şunu söylemek değil mi, AK Parti içinde ki FETÖ unsurları, kongreler, adaylıklar yoluyla ayıklanıyor.

Bu 250 şehidimizin ruhunu inciten, gazilerimiz üzen, bu Ülke için canını hiçe sayarak 15 Temmuz’da sokaklara dökülen halkı yaralamaktadır.

Bir insan, konumu, mevkisi, durumu ne olursa olsun, terör örgütü ile herhangi bir bağı var ise, sempatisi, iş birliği, ne yakınlığı var ise adli merciler önünde hesap vermelidir.

Bu kongreler sürecinde, ismi ‘FETÖ’ye yakınlık’ kriterine takılan her kim var ise bir an önce yasal işlem yapılıp, adli makamların önüne de çıkartılmalıdır.

Aksi halde bu vebalin altından kimse kalkamaz.

Hem bunu yapmak, aday gösterilmeyen ve beklentisi karşılık bulmayan AK Partililer içinde büyük önem taşımaktadır.

Çünkü, bu söylemin sokaktaki karşılığı, ‘şu isim FETÖ’ye yakın olduğu için aday olamadı, bu isimin üzeri FETÖ’den dolayı çizildi’

Bu ve benzeri yorumlara  izin vermemek, aday gösterilmeyen isimleri zan altında bırakmamak için de AK Parti’nin kongre sürecinde, FETÖ’den dolayı üzerini çizdiği isimler bir önce yargı önüne çıkartılmalıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum