“Yaşamam için 6 bin 500 TL lazım”
Reklam

“Yaşamam için 6 bin 500 TL lazım”

“Yaşamam için 6 bin 500 TL lazım”

“Yaşamam için 6 bin 500 TL lazım”

“Yaşamam için 6 bin 500 TL lazım”

14 Ekim 2017 - 16:34

Gebze Arapçeşme Mahallesinde bir gecekonduda yaşayan ve mide kanseri olan 52 yaşındaki Hüseyin Peker sağlığına kavuşabilmesi için 6 bin 500 TL ameliyat parasına ihtiyacı var.

 

2 yıl önce mide ağrıları ve sürekli kusma nedeniyle Marmara Üniversitesi hastanesine giden Hüseyin Peker mide kanseri olduğunu öğrenmesiyle hastanenin onkoloji bölümünde 1 yıl kemoterapi tedavisi gördü.

Peker şöyle açıkladı; Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde 1,5 yıl kemoterapi tedavisi gördüm  60 kilodan 40 kiloya kadar düştüm ve kemoterapi dışında hiçbir işlem yapmadan beni ölüme terk ettiler “hastanızı evinize  götürün, ameliyata alamayız masada kalır”dediler. 

Bende evime geldim, ancak ağrılarım dinmedi giderek daha da çoğaldı akrabalarımın yardımıyla Medical Park Hastanesi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Orhan Çelen’e gittim. Doç. Dr. Orhan Çelen tarafından midemdeki tümörün alınacağı ameliyat gerektiği ancak ameliyat ücretinin   6 bin 500 TL  olduğu söylendi. Ameliyat olabilmek için emekli maaşımdan kesilerek bankadan kredi aldım mide ameliyatımı Medical Park Hastanesinde oldum. Ameliyat sonrası sağlık durumum iyiye gitti  65 kiloya kadar çıktım .

KANSERLİ HÜCRE BAĞIRSAKLARA SIÇRAMIŞ

Ancak 1 ay önce yine aynı şikayetlerle Fatih Devlet Hastanesine gittim. Bana Fatih Devlet Hastanesi doktorları tarafından yapılacak bir şeyimiz yok hangi hastanede ameliyat olduysan oraya git denildi.   Bunun üzerine yine Medical Park Hastanesi geldim, bu kez kanserli hücre bağırsaklara sıçramış ve yine ameliyat edilmesi gerektiği söylendi pazarlık yapılarak ameliyat ücretini 6,500 TL’ye düşürdük. Ama kimse paranız var mı yok mu diye sormuyor”dedi.

 HİÇ KİMSEMİZ YOK

Peker sözlerine şöyle devam etti; “Oğlum Şırnak’ta asker, bir gecekonduda şeker hastası eşim ile birlikte hem kredi ödüyoruz hem asker oğluma para gönderiyoruz. Bu şartlar altında hastanenin benden istemiş olduğu 6,500 TL’yi ödeyebilmem mümkün değil.  Devlet hastaneleri “bizim hastamız değilsin evinize gidin”diyerek beni ölüme terk ediyor ilgilenmiyorlar. Kimsem yok yetkililerin bana yardımcı olmasını istiyorum” dedi.İrtibat Tel:0532 617 47 65

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor