Yaman, kongreleri Batman’dan takip etti
Reklam

Yaman, kongreleri Batman'dan takip etti

AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanlığınca görevlendirilen Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman üç gün boyunca Batman’ı karış karış gezerek, hem ilçe teşkilat kongrelerine katıldı hemde ziyaretler gerçekleştirdi.

Yaman, kongreleri Batman'dan takip etti

AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanlığınca görevlendirilen Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman üç gün boyunca Batman’ı karış karış gezerek, hem ilçe teşkilat kongrelerine katıldı hemde ziyaretler gerçekleştirdi.

Yaman, kongreleri Batman'dan takip etti
09 Mart 2020 - 09:00

AK Parti Genel Merkezi Teşkilatlanma Başkanlığınca geçtiğimiz yıl Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörleri içerisinde görevlendirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın Güneydoğu ziyaretleri aralıksız sürüyor. 

Hafta sonu Batman’da görevlendirilen Vekil Yaman üç günlük Batman ziyaretinde hem Hasankeyf, Gerçüş, Beşiri ve Sason ilçe kongrelerine katıldı, hem de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Yaman’a Batman Milletvekili Ziver Özdemir’de eşlik etti.

İLK ZİYARET BATMAN İL BAŞKANLIĞI
Yaman ve Özdemir’in ilk ziyareti AK Parti Batman İl Başkanlığı oldu. İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür ile burada bir süre sohbet ederken, kongreler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

HASANKEYF KONGRESİNE KATILDI
İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Hasankeyf İlçesinde düzenlenen kongreye katılan Yaman ve Özdemir burada partililerle bir araya gelirken, Divan Başkanlığı yapan Yaman ve beraberindekiler coşkulu bir şekilde geçen kongreyi takip ettiler. Yaman ve Özdemir, İl Başkanı Akif Gür ve teşkilat mensupları ile medeniyetimizin önemli şehirlerinden Hasankeyf’te Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen’i ziyaret ettiler.

ÖNCE KONGRE SONRA TURİSTİK GEZİ
Aynı gün Gerçüş’e geçen Yaman, Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür, burada Gerçüş İlçe Başkanlığını ziyaretinin ardından düzenlenen AK Parti Gerçüş İlçe Başkanlığının 7. Olağan kongresinde divan başkanlığı yaparak partililerle bir araya geldiler. Kongrenin ardından ise Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler. Kongrelerin ardından Hasankeyf’e geçen Yaman ve beraberindekiler burada Hasankeyf’in tarihi ve turistik yerlerini gezerek vatandaşlarla bir araya geldiler.  

BEŞİRİ VE SASON KONGRELERİNİ TAKİP ETTİ
Batman ziyaretinin ikinci gününün ilk programı ise AK Parti Beşiri İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresine katılan Yaman, Özdemir ve İl Başkanı Gür burada kongreyi takip ettiler. Beşiri ilçesinde ki kongrenin ardından ise Sason İlçesine giden Yaman ve beraberindekiler burada da AK Parti Sason İlçe Teşkilatının 7. olağan kongresine katıldılar. Yaman kongrelerde yine divan başkanlığı yaptı.

TAZİYE VE CENAZE TÖRENİNE KATILDILAR
Kongrelerin ardından Batman’da bir dizi taziye ziyaretlerinde de bulunan Yaman, Özdemir, Batman İl Başkanı Akf Gür ve Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ile birlikte İdlib’te uğradıkları hain saldırı neticesinde şehit olan Cuma Bağatur’un ailesine taziye ziyaretinde bulundular. Daha sonra ise Zemo Özcan adlı vatandaşın ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra eski Batman Milletvekillerinden Faris Özdemir’in ağabeyi Ferit Özdemir’i cenaze namazına katıldılar. 

SASON BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET
Yaman ve beraberindekiler iki günlük ziyaretlerinin son programında ise Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan’ı makamında ziyaret ettiler. Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Yaman ve beraberindekiler Arslan’a başarılar dileyerek Batman’dan ayrıldılar. 

esfek6xwkaelj8h.jpgesffenkwaaag2vb.jpgesgjhvexgael2zu.jpgeskxb4uwkaerfg-.jpgeskxb4vxyae_o1t.jpgeskxbs_xkaamfih.jpgeskxbv7wkaucwcq.jpgesl3ttewoaajx9d.jpgesmvbynxgaaa3ku.jpggercus-kongre1.jpggercus-kongre2.jpggercus.jpghasankeyf-belediye1.jpghasankeyf-belediye2.jpgesmexnrxgae6u4k.jpgeshfwaxwoai4-cm.jpg


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor