Vali Seddar Yavuz 2022 yılı yatırımlarının...
Reklam

Vali Seddar Yavuz 2022 yılı yatırımlarının toplam maliyetini açıkladı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kocaeli'de 2022 yılında yapılan yatırımların toplam maaliyetini açıkladı

Vali Seddar Yavuz 2022 yılı yatırımlarının toplam maliyetini açıkladı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kocaeli'de 2022 yılında yapılan yatırımların toplam maaliyetini açıkladı

Vali Seddar Yavuz 2022 yılı yatırımlarının toplam maliyetini açıkladı
06 Nisan 2022 - 12:08

Valilik Akçakoca Toplantı Salonundaki toplantıya, Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, ilçe kaymakamları, kurul üyeleri ile kurum kuruluş temsilcileri katıldı. Çeşitli konuların ele alındığı toplantıda şiddet konusu da önemli bir yer tuttu. Vali Yavuz, şiddete vurgu yaparken; "Kendimize çeki düzen vermeliyiz.” dedi.

ÇOCUK YETİŞTİRME YÖNTEMLERİNE BAKMALIYIZ

Valisi Seddar Yavuz, koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmasında şiddeti önlemeye yönelik ifadelere yer verirken şu görüleri aktardı:

“- Ben şiddeti kategoriye ayırmıyorum ama kadına, çocuğa,

sağlık çalışanına, öğretmene ve hayvana şiddet diyerek ayırıyoruz. Medyada bu durum ne kadar gösterilirse birilerine yol gösteriliyor ama bizim burada çocuk yetiştirme yöntemlerimize bakmalıyız. Bizim insanımız çözüm bulamayınca şiddete başvurmakta. Son dönemde sorunlar üzerinde tepinen bir kitle ortaya çıktı. Biz sorunları çözmek için çalışmalıyız.

KENDİMİZİ DÜZELTMELİYİZ

14-15 yaşındaki kız çocuklarını kaçırıp, cinsel istismarda bulunan bir zihniyet kadına şiddeti konuşamaz. Bizler özellikle erkek çocuklarının yetiştirilmesi konusunda kendimizi çeki düzen vermeliyiz. Şiddeti gördüğümüz yerde basacağız. Dünyada şiddet her yerde kendini gösterirken bunları düzeltmek istiyorsak biz önce kendimizi düzeltmeliyiz. Hep birlikte başaracağız”

440 PROJE

Kocaeli Valiliği 2022 Yılı İkinci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında kentte devam eden projeler masaya yatırıldı ve bir koordinasyona gerek olup, olmadığı dile getirildi. Kocaeli genelinde 440 projenin olduğu, bu projelerin toplam maliyetinin 22 milyar 691 milyon 505, 186 TL olduğu ve şu ana kadar 7 milyar 548 milyon 590,334 TL değerinde yatırım yapıldığı öğrenildi.

RAMAZAN ZİYARET VE DESTEKLERİ

Vali Yavuz, mübarek Ramazan ayını tebrik ettiği konuşmasında sosyal desteklerle ilgili de bilgi verdi.

Yavuz, şöyle konuştu:

“- Sanayicilerimizin ve iş dünyamızın katkılarıyla temin ettiğimiz yaklaşık 40 bin gıda paketi ve alışveriş çekleri şuan için Kaymakamlarımızın koordinasyonunda bizzat evlere gidilerek teslim ediliyor.

Kısacası Ramazan ayı içerisinde herhangi bir vatandaşımızın sıkıntı yaşamaması için her türlü tedbiri almış bulunuyoruz. Bunun dışında çok kıymetli meslektaşlarım büyük bir fedakarlıkla her hafta en az 10 ailenin kapısını çalıyor, ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretiyor. Yine naçizane ben ve eşim de her hafta 30 ailenin kapısını çalmaya gayret ediyoruz.  Kısacası ayda minimum 840 ve yılda yaklaşık 11 bin ailenin Kocaeli’de kapısını çalmış olacağız, inşallah. Şuana kadar 8 bin aileye ulaştık. Dolayısıyla milletimizin derdiyle dertleniyor ve onların her daim yanında olduğumuzu gösteriyoruz”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe