Vali Aksoy Kocaeli’ne veda etti!
Reklam

Vali Aksoy Kocaeli’ne veda etti!

Aydın Valiliği görevine atanan Hüseyin Aksoy, veda mesajı yayınladı.

Vali Aksoy Kocaeli’ne veda etti!

Aydın Valiliği görevine atanan Hüseyin Aksoy, veda mesajı yayınladı.

Vali Aksoy Kocaeli’ne veda etti!
17 Haziran 2020 - 12:15

Son kararname ile Aydın Valiliği’ne atanan Hüseyin Aksoy bir veda mesajı yayınladı. Birlikte görev yaptığı herkese teşekkür eden Aksoy, “Hedemiz huzur ve güven içinde daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmaktı” dedi. 

Vali Aksoy’un veda mesajı şöyle; “10.06.2020 Tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın Valiliği görevine atanmış bulunmaktayım. 29 Haziran 2017 tarihinde başladığım Kocaeli Valiliği görevini, bugüne kadar büyük bir onurla ve sizlerin yakın ilgi, destek ve sevgisini hep yanımda hissederek yürüttüm.  

    Öncelikle, şahsıma Kocaeli’nde vali olarak hizmet etme imkanını veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere tüm bakanlarımıza ve devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum.

Mülki İdare Amirliği mesleğine başladığım 1985 yılından bugüne kadar insanı merkeze alan bir yönetim anlayışıyla tüm iş ve hizmetlerimizi hak, hakkaniyet ve adalet prensiplerine uygun olarak yerine getirmeye özen gösterdim. Devletimizin şefkatini ve hoşgörüsünü en ücra köşelere varıncaya kadar hissettirerek, kamu yararını ön planda tutan bir anlayışla, tüm hizmetlerin en verimli şekilde yerine getirilmesine azami gayret gösterdim.

   Üç yıldır hizmet etmekten şeref duyduğum Kocaeli’de; karşılıklı sevgi, saygı, uyum ve dayanışma içinde görev yapmanın onurunu yaşadım. Göreve başladığım 29 Haziran 2017 tarihinden bu yana, kadirşinas Kocaelili hemşehrilerimin desteklerini gördüm. İyi bir ekip çalışmasıyla Kocaeli genelinde eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa, enerjiden ulaşıma, sanayiden ticarete, kültürden turizme ve ekonomi alanında önemli yatırımlar, güzel projeler hayata geçirdik. Devletimizin gönderdiği kaynakları en etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasına özen gösterdik. Hedemiz huzur ve güven içinde daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmaktı. 

    Bu çalışmalarımızda bizlere her konuda destek olan başta Kocaeli milletvekillerimiz olmak üzere, askeri erkana, büyükşehir belediye başkanlarına, yargı mensuplarına, üniversitelerimizin rektörleri ile kıymetli mensuplarına, vali yardımcılarımız ile kaymakamlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, il müdürlüklerimize, odalarımıza, muhtarlarımıza, iş insanlarına, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarına, eğitim, ilim, kültür, sanat ve spor dünyasının kıymetli insanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, ulusal ve yerel basın mensuplarına ve değerli Kocaelili hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.   

   Bu duygu ve düşüncelerle;  tüm Kocaelili hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma arz-ı veda ediyor, sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği