Vali Aksoy’dan yarıyıl mesajı
Reklam

Vali Aksoy'dan yarıyıl mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Aksoy'dan yarıyıl mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Aksoy'dan yarıyıl mesajı
17 Ocak 2019 - 09:39

Vali Aksoy açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Huzurlu ve başarılı bir dönemi geride bırakıyor, karnelerini alacak olan öğrencilerimizin sevincini, velilerimizin tatlı telaşını ve öğretmenlerimizin de haklı gururunu içtenlikle paylaşıyoruz.
 
                   Sevgili Öğrenciler;
                   Birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Karnelerini alan bütün öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı kutluyorum. Karnelerinizdeki notlar ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı ve kendinize güveninizi hep diri tutmanızı ve iyi bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.
                   Karne, eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Başarının yolu herkese açıktır. Yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Düzenli, disiplinli ve planlı çalışan insanlar, içinde bulundukları şartları değiştirerek, mutlaka iyi bir yere gelecektir. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz hiçbir zaman sönmesin, kitaplar en iyi arkadaşınız olsun.
 
                   Değerli Yönetici ve Öğretmenler;
       Nesillerimizi yetiştirmek adına özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi yürekten destekliyorum. Öğrencilerinizi evlatlarınızdan farklı görmediğinizi, tüm gücünüzle onların en iyi şekilde yetişmesi adına bu kutsal görevi severek ifa ettiğinizi biliyorum. Ülkemizi çağın ilerisine taşımak ve geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çıktığımız bu yolda birlikte çalışacak, omuz omuza yürüyeceğiz.
       Kıymetli Veliler;
       Çocuklarınızı sadece dönem sonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Yüksek notlar ders başarısı hakkında bilgi verse de hayatta mutlu ve başarılı olmak için yeterli olmayabilir. Çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken doğrudan notlara odaklanmak yerine çocuğunuzun özelliklerini fark etmeye çalışarak, onların eksiklerini ve gerçekten neye ihtiyacı olduğunu belirlemeye çalışınız. Unutmayınız ki bu karne çocuğunuz kadar, sizler için de bir muhasebe yapma imkanı vermektedir. Yıl boyunca bir anne ve baba olarak onun başarısı için nelerin yeterince yapılıp veya yapılmadığını görmenizi sağlar. Her çocuk özel, farklı yetenek ve gelişim özelliklerine sahiptir. Dolayısıyla eğitimde başarı için çocuğu doğru tanımak ve onun özellikleriyle uyumlu eğitime yönlendirmek de çok önemlidir. Çocuklarımızı doğruluktan ayrılmayan, hakkı ve hukuku gözeten, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirmelisiniz. Yavrularınıza eğitim sürecindeki değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
            Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. "

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE