Vali Aksoy’dan Karaosmanoğlu’na veda yemeği
Reklam

Vali Aksoy'dan Karaosmanoğlu'na veda yemeği

Vali Hüseyin Aksoy'un ev sahipliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na veda yemeği düzenlendi.

Vali Aksoy'dan Karaosmanoğlu'na veda yemeği

Vali Hüseyin Aksoy'un ev sahipliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na veda yemeği düzenlendi.

Vali Aksoy'dan Karaosmanoğlu'na veda yemeği
28 Mart 2019 - 09:39

Wellborn Otelde düzenlenen veda yemeğine;Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim ve Öğretim - Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral  Yavuz Kılıç, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve  İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan katıldı.

VALİMİZİN KOCAELİYE ÇOK BÜYÜK HİZMETLERİ OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yapmış olduğu konuşma; “İlk öncelikle Sayın Valimize nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İki yıla yakın bir süredir sayın valimizle sevgi ve saygı içerisinde çalıştık. Bürokrasiyle, askeri, yargı ve bunun gibi hepimizin konuları farklı ama görevimiz birdir, kamudur. Kamu hizmetinde sen ben olmaz, karşılıklı anlayış olmalıdır.Yaklaşık 15 yıldır Başkanlık görevini sürdürüyorum, bu 15 yıl içerisinde güzel bir ekip oluşturduk, bu ekiplerimizin başları hep vali oldu ve bu güne kadar 3 vali yetiştirdik. Sayın valimizin Kocaeli’ye çok büyük hizmetleri oldu. Kendisine Kocaeli halkı adına teşekkür ediyorum. Bu güzel akşam için başta sayın Valimiz olmak üzere burada bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 
 GÜZEL HİZMETLER ORTAYA KOYDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bırakacak olan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek amacıyla veda yemeği düzenlediklerini belirten Vali Aksoy; “Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Kocaeli’nin gerek alt yapısında gerek sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişmesinde çok önemli hizmetleri oldu. Türkiye’nin ilk Büyükşehir modeli İstanbul ile birlikte Kocaeli’nde ortaya kondu. Kocaeli’nin başarısı Türkiye’ye örnek oldu ve şuanda  Büyükşehir Belediye sayımız 30’a yükseldi. Buradaki bu başarının, kent merkezindeki hizmetlerin kırsalda da olması yönüyle baktığımızda gerçekten güzel hizmetleri Kocaeli’nde belediye başkanımız ortaya koydu." dedi.

GÜZEL ANILARLA HATIRLANACAK

Açıklamalarını sürdüren Vali Aksoy," Yaklaşık 2 yıldır Kocaeli’nde görev yapıyorum. Görev yaptığım diğer illerde de büyükşehir başkanlarımızla çalışma fırsatım oldu, burada Büyükşehir Belediye Başkanımızı diğer başkanlarla kıyasladığımda daha farklı özellikleri ortaya çıkıyor.Bunlardan bahsedecek olursak; Kocaeli’de bir sorun varsa Büyükşehir Belediye Başkanımıza aktarılmışsa, buna Başkanımız hemen el koyarak çözüm üretme noktasında gayret gösterir. Özellikle Kocaeli’nde eğitim, spor başta olmak üzere birçok alanda hizmeti ortaya koyan bir yapıda. Konulara sağduyuyla yaklaşan ve çözüm odaklı yaklaşan bir belediye başkanımızdı. Kendisine bütün kurumlar adına teşekkür ediyorum hizmetleri gerçekten Kocaeli’nde oldukça fazla. Önemli olan bu görevlerimizi bıraktıktan sonra arkadan güzel bir şekilde anılabilmektir. Sayın Belediye Başkanımız Kocaeli’nde daima güzel duygularla anılacak. Bu yönüyle kendisine hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Vali Aksoy, konuşmasının ardından  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na  ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, günün anısına hediye verdi.
Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına  toplu fotoğraf çekildi.


 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği