Ünlü,"Yarın bakacağız kaçı İYİ...
Reklam

Ünlü,"Yarın bakacağız kaçı İYİ Partili"

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü , iyi partililere yüklendi. Ünlü, “Yarın yapacakları mitinge bakacağız gelenlerin kaçı İYİ Partili” dedi

Ünlü,"Yarın bakacağız kaçı İYİ Partili"

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü , iyi partililere yüklendi. Ünlü, “Yarın yapacakları mitinge bakacağız gelenlerin kaçı İYİ Partili” dedi

Ünlü,
20 Mart 2019 - 16:05

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Seçim çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Ünlü, “MHP hiçbir siyasi partide olmayan broşür ekibimiz Darıca’da çalışıyor. Plajyolu’nda SKM açılışımız var. 22 Mart Cuma Kuruçeşme ve Alikahya’da çalışmalarımız olacak. Cumhur İttifakı’nın 24 Mart’ta İstanbul’daki büyük mitinge de katılacağız” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞININ YAKIŞTIĞI LİDER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde gerçekleştirdiği mitinge dair değerlendirmelerde bulunan Aydın Ünlü, “Güzel bir miting oldu. Bizler MHP Kocaeli teşkilatı olarak mitinge katılım sağladık. Saffet bey Kars bölgesinde görevli olduğu için katılamadı. Cumhurbaşkanının seçmen üzerindeki etkisi anlam ifade ediyor. Cumhurbaşkanlığının yakıştığı bir lider Tayyip Erdoğan. Yatırımlar AK Parti’nin Kocaeli’yi ne kadar önemsediğinin göstergesidir. Tahir Büyükakın ile birlikte Kocaeli’ye çok daha güzel hizmetler gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

Ünlü:

PROTOKOL KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Mitingde protokolde yer alamadıkları iddiasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ünlü, “Biz daha bu tarz bir mitinge katılım sağlamadık. Protokolü bilmediğimiz belli. A protokol, B protokol gibi sıralamalar vardı. İlçe başkanlarımızın bazılarının A protokole giremeyeceği söylendi. Bizim girmek istediğimiz yerde AK Parti ilçe başkanları da yoktu. MYK’larımızla ilgili sıkıntı çıkınca bizde onlar olmazsa girmeyiz dedik. Sonra Cumhurbaşkanlığı yetkilileri gelerek gerekli açıklamayı yapınca A protokole geçtik. Ve böylece kriz çözüldü. Yetkililere ve AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a teşekkür ediyorum. Çoğu insanın giremediği yere biz girince bize verilen önemi anladım” dedi.

FARKLI BİR SAMİMİYETLE SARILDIK

Miting sonrası Erdoğan ile görüşüp görüşmedikleri sorulan Ünlü, “Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ettik ve farklı bir samimiyetle sarıldık. Cumhurbaşkanı benim liderime bu kadar güveniyorsa bu bir samimiyet göstergesidir. O zaman Aydın Ünlü’de Cumhurbaşkanına aynı samimiyetle yaklaşır. Sayın Cumhurbaşkanımıza iki elle sarılarak “Ülkücüler sizin yanınızda, desteğimiz sürüyor” dedim. Ülkücüler lider merkezli bir siyasi harekettir. Biz liderimize bakarız” değerlendirmesinde bulundu.



MHP ÜZERİNDEN PRİM YAPMASINLAR


Ünlü, “Zillet İttifakı’ndan bazı daltonlar mitingde özellikle MHP’lilerle ilgili söylemlerde bulundu. CHP il başkanı Cengiz Sarıbay hariçtir. Cengiz bey saygın bir isimdir. Dalton söylemim onunla ilgili değil. Biz bu eleştirel söylemlere katılmıyoruz. Ülkücüler Cumhurbaşkanı protokolünü delip oraya girebiliyorsa bu ülkücülere verilen önemi gösterir. Onlar MHP seçmenleri üzerinden prim yapmaya çalışmasınlar. Yarın yapacakları mitinge baksınlar orayı nasıl dolduracaklar onu düşünsünler. Yarın bizde bakacağız gelenlerin kaçı İYİ Partili. Bizde onların analizini yapacağız” şeklinde konuştu.

KATILIM 100 BİNİN ÜZERİNDEYDİ

Son olarak mitinge katılım rakamlarıyla ilgili soruya yanıt veren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Biz 4 tane miting yaptık. Oradaki katılım rakamlarından ziyada oradaki algı önemlidir. Seçmenin coşkusu değerlidir. Yoksa insanları tek tek sayamazsınız. Miting maksadına ulaşmıştır. Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basmıştır Kocaeli. Miting kültürü, miting okuması başkadır. Sayı 100 binin üzerindeydi. Kimin ne dediği beni ilgilendirmiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe