Ünlü: Hakkımı helal etmeyeceğim
Reklam

Ünlü: Hakkımı helal etmeyeceğim

Ünlü: Hakkımı helal etmeyeceğim

Ünlü: Hakkımı helal etmeyeceğim
05 Haziran 2020 - 09:35

Ünlü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

"Normalleşme süreci ile siyasette hareketleniyor. Yeni hayat düzeninde MHP olarak tedbirlerimizi alarak uygulamaya devam edeceğiz. Ve diyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak muhalefet maskesiyle Türkiye’nin milli meselelerine karşı olan CHP’yi Türk milletine şikayet ediyoruz, ‘CHP kriz ve kaos ortamı oluşturmaya çalışıyor diyoruz. Ne büyük tesadüftür ki çarşı ve mahalle bekçileri kanunun görüşmeleri öncesinde CHP-HDP-İP, kandil ve FETÖ ile bunların medyadaki uzantılarıyla yalan ve yanlış görüntüleriyle polislerimize linç kampanyası başlatmıştır. CHP’nin polis ve bekçilerin insanlara yumruk attığını, hopla saldırdığını söyleyerek, Amerika birleşik devletlerindeki gibi insanları sokağa dökerek kaos ortamı oluşturmaya çalışmıştır.

 

Kanunlar kendine dokunduğunda hem iş yerinin hem çiftliğinin kanuna uygunsuz yapıldığı tespit ettiğinde, devlet kendini ziyaret edince, devlet gücünü gösterince İngiltere’nin grafiklerini göstererek Türkiye’de demokrasi yoktur diyerek şikayet edenlere söyleyeceklerimiz var. Özellikle ben MHP Kocaeli İl Başkanı olarak kendisine helallik vermeyen bir il başkanıyım. Çalıştığım süre içinde verdiğimiz emeklerden dolayı kendisine helallik vermiyoruz.

 

Bu süreçte sosyal medyada bir genel başkan yardımcımızın sayın Lütfü Türkkan’ın liderimiz hakkında yaptığı hakaretvari sözünden dolayı attığı tweeti paylaştığınızdan dolayı MHP Kocaeli il başkanından şikayetçi olmuş bir milletvekilidir. Biz savcılığa gidip ifade verdik paylaştığımız yazılar yüzünden. Demokrasi herkese var. Size dokununca kötü bize dokununca iyi değil.

 

TOKİ’nin arazisine yaptığın çiftliğin hesabını vereceksin. Bundan da kaçış yok. Sırf bu konu üzerinden de Türkiye Cumhuriyeti devletinin  milletvekili olarak dünyaya şikayet edemezsin. Ettiğin sürece de biz de size helallik etmemeye devam edeceğiz.

 

TOKİ'nin arazisine yaptığın çiftliğin hesabını vereceksin. Ne yaparsanız yapın bunu başaramayacaksınız. Yaptığınız her kanunsuzlukta devlet arkanızda. Herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek. Cumhur ittifaki vatandaşın yanında.

 

Bugün buluşmamızın sebebi ise İlçe başkanları ile bir araya gelmek. Yapılacak toplantıda Kocaeli teşkilatları olarak Korona virüs ile alakalı il ve ilçelerdeki sosyal ekonomik durumları belirleyip bir rapor hazırlayarak genel merkeze bir rapor edeceğiz. Bu yüzden 12 ilçe teşkilatı olarak bir araya geldik." 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor