Ünlü: “Egolarını tatmin etmek için siyaset...
Reklam

Ünlü: “Egolarını tatmin etmek için siyaset yapıyor”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü basın toplantısı düzenledi. Serdar Kaman’ın Tahir Büyükakın ve Zeki Aygün’e yönelik söylediği ‘FETÖ’nün elini öptüler’ sözünü eleştiren Ünlü, “Kocaeli’de örtülü PKK’lılar var” dedi.

Ünlü: “Egolarını tatmin etmek için siyaset yapıyor”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü basın toplantısı düzenledi. Serdar Kaman’ın Tahir Büyükakın ve Zeki Aygün’e yönelik söylediği ‘FETÖ’nün elini öptüler’ sözünü eleştiren Ünlü, “Kocaeli’de örtülü PKK’lılar var” dedi.

Ünlü: “Egolarını tatmin etmek için siyaset yapıyor”
27 Şubat 2019 - 16:46

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Ünlü, İl binasında düzenlenen toplantıda kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda yerel seçimler hakkında konuşarak sözlerine başlayan Ünlü, “Sistem tartışmalarının yeniden sükûn etmemesi için Cumhur İttifakı, 31 Mart’ta zafer kazanmalıdır. Cumhur İttifakı milli özlemleri taşımaktadır. Cumhur İttifakı bekaya tümüyle odaklanmıştır. Doğrunun yardımcısı Allah’tır. Türk milleti, beka ve millet diyenleri ödüllendirecektir. Akılları kiralanmış kim varsa kesif bir demokratik yenilgiye uğrayacaktır” ifadelerini kullandı.

AK PARTİYLE BERABERİZ

Konuşmasının devamında Ünlü, “Perşembe akşamı Gebze’yi ziyaret edeceğiz. Cuma günü Darıca’da SKM büromuzu açacağız ve akşamında Derince’de 40x40 programını gerçekleştireceğiz. Bugün kendi seçme listeleri için whatsapp üzerinden çalışan bir grubuz. Tüm üyelerimizle seçim için çalışıyoruz. AK Partililerden çok daha fazla çalışan bir partiyiz. Dün AK Parti’ye böyle diyordunuz, şimdi ne oldu diyenlere şunu söylüyoruz; biz bugün ki AK Partiyle beraberiz. Biz HDP’nin belediyelerine kayyum atayan AK Partiyle beraberiz. HDP’li vekilleri başkanları cezaevine tıkan AK Partiyle beraberiz” şeklinde konuştu.

BAHÇELİ 3 MİTİNG DÜZENLEYECEK

Sözlerini sürdüren Ünlü, “Geçtiğimiz gün Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile görüştüm. Başkanımızın 50’nci yıl hediyelerini alma şerefine eriştim. 50 yıllık süreçte 460 adet milletvekili çıkardık. 73 ay hükümeti idare ettik. Şehitlerimizden bahsetmeye kalksak, ne kadar derin bir siyasi parti olduğunu herkes görecek. Adayımız yok diye kimse bizi Kocaeli’de yok saymasın. Biz Kocaeli’de var olmaya devam edeceğiz” dedi. Bahçeli Kocaeli’ye gelecek mi? Sorunu cevaplayan Ünlü, “Başkanımız İstanbul, Ankara ve Adana’da miting düzenleyecek sadece” diye belirtti.



ANKET SONUÇLARINI AÇIKLAYACAĞIZ

"Sandıkta kaç görevliniz olacak?" sorusunu cevaplayan Ünlü, “MHP hukuken sandık görevlisi veremiyor seçime girmediği için. MHP’liler 4 bin 209 sandıkta müşahit olarak var olacaklar. SİM merkezi 7 aydır bu yüzden görev yapıyor. Her zaman yaptığımız gibi seçime bir hafta kala Cumhur İttifakının oyunu bileceğiz. Merak edenlere anket sonuçlarımızı söyleyebilirim. 4 bin 209 sandık görevlisi ve 600 kadın kolları çalışanıyla anket yapacak. 20 Mart gibi bunun sonucunu açıklayacağız” diye konuştu.

BEN TERÖR ÖRGÜTÜ DİYORUM

Millet İttifakı büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman’ın Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın ve Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün’e yönelik söylediği ‘FETÖ’nün elini öptüler’ sözünü eleştiren Ünlü, “Ben lafı söyleyene bakarım adam mı diye. Bu tür söylemler, devletimde valilik yapmış kişiyle ilgili laar, FETÖ ağzıyla konuşmaktır. Elinde belgesi olan kim varsa Cumhuriyet Savcılığı 500 metre ilerdedir. İnsana sorarlar siyasi hayatında ne yaptın diye. Egolarını tatmin etmek anlamında siyaset yapan biri. PKK terör örgütüdür derlerse, Kocaeli onları sandıkta değerlendirir. Ben bunu MHP İl Başkanı olarak söylüyorum. Kocaeli’de örtülü PKK’lılar var” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU