Ünlü’den ‘Kanal İstanbul’a destek!
Reklam

Ünlü’den ‘Kanal İstanbul’a destek!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü’den ‘Kanal İstanbul’a destek!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü’den ‘Kanal İstanbul’a destek!
01 Ocak 2020 - 12:11

Ünlü basın açıklamasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve devlet büyüklerimizden özür dileyerek diyorum ki arabanın tanıtımı yapılmadan araba siparişi veren dünyadaki tek il başkanıyım. Ben arabayı görmeden sevdim. O arabayı gördükten sonra herkes araç siparişi vermiştir. MHP İl Başkanı Cumhur İttifakı’na güvendiği ve arabanın çok güzel olduğunu bildiğim için siparişler gündeme geldiğinde bu ayrıcalığın dikkate alınacağını düşünüyoruz. Bu otomobil Cumhur İttifakı’nın dünyaya başkaldırışıdır” dedi.

“CHP DİRİLİŞ HAREKETİNDEN RAHATSIZDIR”

Basın açıklamasında konuşan Ünlü, “Türk Milleti 2019’da varlık ve birlik mücadelesini gerçekleşmiştir. Bazı odaklar şirret faaliyetlerinden vazgeçmemişlerdir. Karanlık teşebbüslerde kaygı verici artışlar yaşanmıştır. Cumhurbaşkanına yapılan saldırılar 2019’da da sahne almıştır. Türkiye yeni hükümet sistemiyle zincirlerini kırmıştır. Kaos bekçilerinin ezberleri bozulmuştur. CHP’sinden, HDP’sine, PKK’sından FETÖ’süne alayı çılgına dönmüştür. Korkunun ecele faydası yoktur. CHP Diriliş hareketinden rahatsızdır. Karanlık çevreler dikte etmiş görevli muhalefet seslendirmiştir. Bu muhalefet anlayışı ülkemiz adına bir talihsizliktir. Yerel seçimlerde elde ettikleri sonuçları yanlış tahlil eden CHP ve yedeklerinin yüzleri ortaya çıkmıştır. Türk Milleti 2020 yılına umutla bakmaktadır. Türk düşmanları kardeşlik hukukumuzu bozamayacaktır. 2020’de Türkiye gücüne güç katacaktır. Cumhur İttifakı’nın vatan sevgisiyle yoluna devam edeceği kanaatindeyiz. Türk ve İslam aleminin yeni yılını kutluyoruz. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

“KANAL İSTANBUL İLE MİLLETİN MAKUS TALİHİ DE DEĞİŞECEK”

Ünlü sözlerinin sonunda,“Cumhur İttifakı ülkemizi lider ülke vizyonuna yönelik çalışmalarına devam edecektir. 2019’un enleri Kocaeli’de Kocaelispor ve tramvaydır. Bunların mimarı da Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dır. Türkiye’deki enler ise silah sanayisindeki gelişmeler ve yerli arabadır. Bu bir İstiklal Savaşı’dır. Kanal İstanbul ile iklimler değişecek ama bu milletin makus talihi de değişecek. Kanal İstanbul’u anlamayanlar itiraz edebilirler. CHP liderliğinde toplanan gruplar arasında HDP’nin ne işi var. CHP ile HDP’nin kol kola girerek Kanal İstanbul’a itiraz etmesine çok şaşırmadık. Lütfü Türkkan’ın da yerli otomobile muhalefet etmiş, şaşırdık mı? Tabi ki hayır.  Doğruları eleştiren tek muhalefet bu zillet ittifakıdır” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor