Ünlü, ”Bu ekip başarıyı istiyor”
Reklam

  Ünlü, ”Bu ekip başarıyı istiyor”

MHP Kocaeli Teşkilatı Çayırova'da muhtarlarla bugün istişare toplantısında bir araya geldi.

  Ünlü, ”Bu ekip başarıyı istiyor”

MHP Kocaeli Teşkilatı Çayırova'da muhtarlarla bugün istişare toplantısında bir araya geldi.

  Ünlü, ”Bu ekip başarıyı istiyor”
18 Eylül 2018 - 14:08

 Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İl ve ilçe yöneticileri ile mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda ilk olarak selamlama konuşmasını MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban yaparak, “Muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Onların dertlerinle dertleniyoruz ”dedi.

ÜNLÜ TALEPLERİ DİNLEYİP NOT ALDI
8 Mahallenin muhtarlarının katılımı sağladığı toplantıda MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise her bir mahalle hakkında ilgili muhtar ile istişarelerde bulunarak, muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini not aldı. Ünlü yaptığı açıklamada,” Çayırova siyasetine baktığımızda Milliyetçi Hareket Partisi 8 seçim,3 referandum,1 darbe yaşadı.Bu ekip analiz yaptığında partimizin bölgede oy oralarını arttırdığını gördük. Bu yüzden ilk istişare toplantımızı Çayırova İlçemizden başlatmak istedik. Siyaset uzun solukludur. Muhtarlar ise seçilmiş kişilerdir. Muhtarlar bizler için önem arz eden insanlardır. Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı sisteminde muhtarların ne kadar değerli olduğunu hep birlikte göreceğiz ”ifadelerine yer verdi.

“MÜCADELE EDECEĞİZ”
“Türkiye’nin karşısındaki tek engel küresel güçlerdir ve bunu birlik ve beraberlikle aşacağız ”şeklinde konuşan Ünlü, ”Bu birlikteliği sağlayacak, partimizin duruşu çok başkadır. Dünyanın hiçbir yerinde ülkücülük diye bir şey yoktur. Eğer bir ülkede MHP güçlüyse o ülke sağlam temeller üzerine oturtuldu. Türkiye şuan ekonomik savaşta ve mühim olan devletin bekasıdır, bu yüzden de el birliği ile mücadele edeceğiz ”dedi. Partisinin içinde yerel seçim çalışmaları olduğuna değinen MHP’li Aydın Ünlü, ”Genel merkezden ay sonu gelecek bilgilendirmeye göre hareket edeceği. Liderimizin talimatlarını uygulayacağız. Kocaeli’ndeki en tecrübeli kadro MHP’de ve bu ekip başarıyı istiyor. Bunun için de deneyimlerimizi ortaya koyarak çalışacağız ”sözlerine yer verdi.

HABER:ZEYNEL OĞUZ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı