Ünlü: “7 meclis üyesi çıkaracağız”
Reklam

Ünlü: “7 meclis üyesi çıkaracağız”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylarıyla bir araya geldi. Programda konuşan Ünlü, “Önümüzdeki seçimde Yüzde 10 barajını geçecek kadar oy alarak 7-10 arasında meclis üyemizi İzmit Belediyesi Meclisi’ne sokmak istiyoruz” dedi.

Ünlü: “7 meclis üyesi çıkaracağız”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylarıyla bir araya geldi. Programda konuşan Ünlü, “Önümüzdeki seçimde Yüzde 10 barajını geçecek kadar oy alarak 7-10 arasında meclis üyemizi İzmit Belediyesi Meclisi’ne sokmak istiyoruz” dedi.

Ünlü: “7 meclis üyesi çıkaracağız”
02 Şubat 2019 - 14:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Teşkilatı, İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylarını bir araya getirdi. Tramvay Kafe’de gerçekleştirilen programa MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz’ün yanı sıra MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il yöneticileri, İzmit belediye başkan aday adayları, MHP İzmit ilçe yöneticileri ve partililer katılım gösterdi. 57 isim MHP’den İzmit Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylık başvurunda bulundu. Bu 57 kişiden 33’ü 5 Şubat’ta İl binasında yapılacak olan mülakatın ardından belediye meclis adayı olarak seçim kuruluna bildirilecek.

yalcinoz.jpg

57 KİŞİ MÜRACAAT ETTİ

Programda ilk olarak konuşan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “Genel başkanımızın beka mı belediye mi neyi kast ettiğini anlayan insanlar var burada. Meclis üyelerimizle yolumuza devam edeceğiz. Bizlerin belediye başkan aday adayları vardı. Partim ve şahsım adıma belediye başkan aday adaylarıma teşekkür ediyorum. MHP önce beka der. Beka MHP’nin duruşunun olması gerektiği noktaydı. 24 Haziran’da bizleri mahallesinde güzel şekilde temsil ettiler. 57 kişi müracaat etti. Yerel seçimlerde en yüksek oyu alacak şekilde çalışacağız” şeklinde konuştu.

BİZİM İÇİN BAŞARI

Yalçınöz’ün ardından söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Seçimin geneline bakıldığından en kritik yer olarak İzmit konuşuluyor. Değişik pazarlıkların yapıldığı bir seçim dönemi. AK Parti ile bir ittifak bağlantımız var. Biz Cumhur İttifakı’nın ruhunun Zillet ittifakını yeneceğini düşünüyoruz. Zillet ittifakı pazarlık yapıyor. Cumhur İttifakı açık ara seçimi alacak ve bunun mimarı ülkücüler olacak. Biz AK Partililerden daha fazla çalışacağız diyoruz. Başkalarının ne dediği, sokaktaki yorumlar bizi ilgilendirmiyor. MHP İzmit’te uzun zamandır meclis üyesi sokamadığı İzmit belediye meclisine meclis üyesini sokacaktır. Bu bizim için başarıdır” diye konuştu.

katilim-(2)-028.jpg

İSİMLER TESLİM EDİLECEK

Millet İttifakı’yla ilgili konuşan Ünlü, “O ilçede şantaj aday çıkararak siyaset yapanlar başarılı olamayacaklar. Bizler samimiyiz. Cumhurbaşkanlığı Sistemini eleştiriye açmamak adına başarmak zorundayız. Meclis üyesi aday adaylarımız 10 Şubat’ta sahaya çıkacak. 19 Şubat’ta meclis üyesi aday isimler seçim kuruluna teslim edilecek. Küsenler MHP’de kaybedenler olacaklar. Tüm aday adaylarımız bizim için değerlidir. Teşkilat sana hakkını verecektir. Vietnam çukuru denilen dedikodunun içine düşmeden herkes teşkilat başarısı için çalışsın” diye belirtti.

BUGÜNLERİ BİLEREK SİYASET YAPTIK

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül ile yarın kahvaltıda bir araya geleceklerini belirten Ünlü, “ Biz her vatandaşımıza dokunmak zorundayız. Herkes Devlet Bahçeli’yi seviyor ve oy verecek. Ülkücüler için en rahat geçecek seçim olacak. Kocaeli’de MHP yüzde 17-18 oy bandında oy alabilecek bir potansiyele sahip. Benim sandık görevlilerim, mahalle başkanlarım da taşın altına elini değil başını sokacak. Biz bu günleri bilerek siyaset yaptık” şeklinde konuştu.

UZUN ZAMANDIR ÜYEMİZ YOK

“Zoru başaracağız” diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Uzun zamandır İzmit’te belediye meclis üyemiz yok. Bu inşallah bize nasip olacak. Seçmen sayısının yüzde 10’u kadar oy alırsanız bir meclis üyesi belediye meclisine sokuyorsunuz. 7 Haziran seçimlerindeki gibi 34 bin oy alırsak 7 meclis üyesi çıkartırız. 1 Kasım’da aldığı oyu alırsak meclis üyesi çıkaramayız. Önümüzdeki seçimde Yüzde 10 barajını geçecek kadar oy alarak 7-10 arasında meclis üyemizi İzmit Belediyesi Meclisi’ne sokmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

toplu--(1).jpg

MHP İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adayları:

Engin Duymaz, Mehmet İlker Kazan, Hakan Varol, Aydın Akgül, Recep Hekimci, Mennan Orhun Hekimci, Suat Yetik, Salih Köktürk, Öznur Alpak, Nurcan Demirci, Cansu Polat, Fadime Koç, Şadiye Kirişçioğlu, Huri Demir, Beyzanur Karadeniz, Ömer Kocatürk, Sedat Can, Remzi Sarman, Fatma Erhan, Eşref Ayhan Arpacı, Enes Duydu, Serhat Bayar, Murat Pir, Samet Debreli, Fatma Serap Aytaç, Rana Korkut, Kerem Erman, Mustafa İpekçi, Kamil Bulut, Rami Yılmaz, Eşref Yılmaz, Sinan Gülşah, Aytekin Şahin, Tuncay Aygün, Barbaros Demirtaş, Tufan Sezen, Batuhan Duran, Emin Bayram, Halil Karakuş, Selçuk Tanrıöven, Hakan Kayacı, Salih Acun, Recep Elmas, Güven Aytaş, Nezih Yılmaz, Cengiz Oruç, Yüksel Baltalı, Recep Salaz, Adem Acar, Berktuğ Tunalı, Ercan Akbaba, Mete Bayrak, Sercan Cecayin, Niyazi Sezen, Mert Ersoylu, Rıfay Özbay, Erhan Akmeşe.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU