‘’Ülke ve vatandaş olarak güçlü olmak...
Reklam

‘’Ülke ve vatandaş olarak güçlü olmak zorundayız’’

Karaosmanoğlu, İzmit Akçakoca ve Gölcük Hasaneyn muhtarları ile azalarını konuk etti.

‘’Ülke ve vatandaş olarak güçlü olmak zorundayız’’

Karaosmanoğlu, İzmit Akçakoca ve Gölcük Hasaneyn muhtarları ile azalarını konuk etti.

‘’Ülke ve vatandaş olarak güçlü olmak zorundayız’’
28 Şubat 2019 - 11:42

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Akçakoca Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin ve Gölcük Hasaneyn Köyü Muhtarı Şaban Saral ile azalarıyla bir araya geldi. Samimi geçen görüşmede Kocaeli’nde yaşanan 15 yıllık değişim ve hizmet için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden muhtar ve azalar, verilen hizmetlerin kente kattığı değerlerin hal tarafından yakinen bilindiğini de dile getirdiler. Birliktelikte ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye tökezlerse, ülkemiz sadece sarsılır ancak gönül coğrafyamızda tüm mazlumlar yerle yeksan olur. Ülke ve vatandaş olarak güçlü olmak zorundayız. Bunu muhtarlarımıza mahallelerinde ve köylerinde vatandaşımıza anlatmalıdır" dedi.

 

“TÜRKİYE VE KOCAELİ DİMDİK AYAKTA DURMAK ZORUNDADIR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 15 yıldan beri muhtarlarıyla yakında çalıştığını ve köylerin tüm hizmetlerini yapmak için yoğun çalıştığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye ve Kocaeli dimdik ayakta durmak zorundadır. Milletimiz vatanı üzerinde oynanmak istenen oyunları, istekleri ve arzuları yakından bilmektedir. Ellerini ve avuçları sıvazlayarak bekleyen içerdeki aynı zamanda dışarıda hainleri de çok iyi bilmektedir. Yaklaştığımız 31 Mart seçimi dolayısıyla ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik saldırılara da hep birlikte geçit vermeyeceğiz. Bu noktada muhtarlarımıza büyük bir sorumluluk daha yüklenmiştir” açıklamasını yaptı.

 

“ÜLKEMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SUNMAK ÇABASI İÇERİSİNDE OLDUK”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meselesi Türkiye'dir ve ülkemizin daha da güçlenmesiyle kalkınmasıdır diyerek konuşmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimler olarak bizler ülkemizin gelişimine katkı sunmak çabası içerisinde olduk. Buna köylerimizden, mahallelerimizden ve en uzak noktasında ki yaşam alanından başladık. Bu kalkınma ve gelişme 31 Mart’tan sonra da daha da büyüyerek devam edecektir. Bizim meselemiz Türkiye'nin ve Kocaeli’nin güçlenmesidir” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretler yapılan görüş alışverişinin ardından tamamlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği