Türkkan Gebze’den çarpıcı mesajlar verdi
Reklam

Türkkan Gebze'den çarpıcı mesajlar verdi

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Millet İttifakı Gebze Adayı Recep Dursun ve Meclis Üyeleri’nin tanıtım ve proje toplantısına katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada çarpıcı mesajlar veren Türkkan, Cumhur İttifakı’nı eleştirdi.

Türkkan Gebze'den çarpıcı mesajlar verdi

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Millet İttifakı Gebze Adayı Recep Dursun ve Meclis Üyeleri’nin tanıtım ve proje toplantısına katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada çarpıcı mesajlar veren Türkkan, Cumhur İttifakı’nı eleştirdi.

Türkkan Gebze'den çarpıcı mesajlar verdi
12 Mart 2019 - 15:34

Lütfü Türkkan Cumhur İttifakını eleştirirken ,“Bunlar birbirine ne kadar hain olduğunu, PKK, IŞİD ile yürüdüklerini, memleketi uçuruma sürüklediklerini, milliyetçiliği ayaklar altına aldıklarını söyledikleri halde nedense bir araya geldiler. Allah bizi saklamış. Ben yapamazdım. Mümkün değil”dedi.

 Türkkan kurulan ittifakın Cukka İttifakı olduğunu söyledi:

“Zillet ittifakı’ diye adlandırdıkları Millet İttifakı’nın karşısında da, ‘Cukka İttifakı’nı kurdular. Ve maalesef 15 yıldır AK Parti iktidarının götürdüklerine, yandaşlarına aktardıklarınaiki senedir kefaret eden bir de küçük ortağı var. Geçmişinin 15 senesine kefaret ediyor. Hem İslami açıdan hem de milletin karşısında vebali açısından büyük günaha girdi aynı zamanda.”

“GEBZE İL OLMAYI HAK EDİYOR”

Gebze’nin il olması için daha önce Meclis’e kanun teklifi verdiğini söyleyen Türkkan, ilçenin il olmayı hak ettiğini söyledi:
“Gebze’nin il olması için Meclis’e verdiğim üç kanun önergesi var. Bu, iktidarın son demleri. Gebze; Türkiye’deki 81 vilayetin 75’inden çok daha fazla, il olmayı hak ediyor.İstanbul’un hemen yakınında hem sanayisi hem nüfusuyla hak ediyor. Gebze sadece beceriksiz yöneticileri olması hasebiyle biraz dumura uğradı”İstanbul’dan çıkan bir arkadaşınıza Gebze’de randevu verin, Gebze’yi bulamaz, sizi Sakarya’dan ‘Gebze’ye geldim mi’ diye arar çünkü şehrin girişi yok. Bunların vizyonu, misyonu hizmet etmeye yönelik değil.

“GEBZE’DE HİÇBİR ŞEY YAPILMADI”

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze’deki belediyeciliği eleştirdi:
“Gebze’nin çok hizmete ihtiyacı var. Recep Başkan çok şanslı çünkü Gebze’de hiçbir şey yapılmadı. Gebze’de yapılacak en ufak bir şeyin çok önemli değeri olacaktır. Tapu, imar meselesine değinmiyorum. Biz bu konuya eğilmesine eğilelim ama siz de şu oyları AK Parti’ye değil bize verin. Bizi yüreklendirin.”

“BUNLAR EZANI ISLIKLADI DİYE MİLLETİ SOKAĞA DÖKMEYE KALKTILAR”

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili, beka polemiği üzerinden eleştirilerde bulundu:
“Bir beka meselesinden bahsettiler, beka meka tutmadı. Türkiye’de siyaset yapmak için en ucuz sermaye din. Sermayesi yok. Rahatlıkla vaat edebilirsiniz. En son öne sürdükleri çok kötüydü ama. Türkiye’de ayırımın bu kadar körüklendiği bir yerde, Bunlar ezanı ıslıkladı’ diye milleti sokağa dökmeye kalktılar.”

“AYRILIK ÇIKARANLARIN SONU AYRILIK ÇIKARDIKLARINDAN ÖNCE GELİR”

“Ayrılık çıkartanların sonu mutlaka, ayrılık çıkardıklarından önce gelir. Emin olun. Bu bütün dünyada böyledir. Devrilen bütün liderlere, diktatörlere bakın. Sokağa davet ettikleri halk sonunda onlara döndü. Sonradan fark ettiler ama geç oldu. Türkiye, Allah’tan sağ duyulu insanların yaşadığı bir ülkedir. Muhafazakarı, liberali, seküleri, milliyetçisi ile yönetenlerden daha akıllıdır.”

“GERÇEKTEN BİR BEKA MESELESİ OLSA İNSANLAR  BİR ARAYA GELMEKTE ZORLANACAK”

Üstelik Cumhurbaşkanı nedir? Cumhurun başı, birliğin temsilidir. Bunlar neredeyse bizi kaşımızın rengine göre bile ayırdılar. Bizi öyle bir noktaya getirdiler ki yarın öbürgün bu ülkenin gerçekten bir beka meselesi olsa insanlar bir araya gelmekte zorlanacak. Gerçekten bir savaş çıksa bir araya gelmekte zorlanacaklar. Bu hale getirmekle bence, en büyük zulmü yaptılar.

TÜRKİYE BİRAZ DAHA KARANLIĞA FAKİRLİĞE GİDECEK”

Dünyanın iki önemlibüyük finans kuruluşunun Türkiye’ye not verdiğinden söz eden Türkkan, Türkiye’nin biraz daha fakirleşeceğini ifade etti:
“Türkiye önümüzdeki süreçte eksi büyüme verecek demişler yani küçüleceğini söylemişler. Topraklarımız gitmeyecek ama cebimizdeki para biraz daha eriyecek. Türkiye biraz daha karanlığa, fakirliğe gidecek.”
Yoğun katılımın olduğu toplantıya CHP TBMM Grup Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Millet İttifakıKocaeli Büyükşehir BelediyeBaşkan Adayı Serdar Kaman,İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk,CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz,partililer ve vatandaşlar katıldı.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe