TÜMSİAD Gebze istişare yaptı
Reklam

TÜMSİAD Gebze istişare yaptı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Genel İstişare Toplantısı Şube Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Hyatt Hotel’de yapıldı.

TÜMSİAD Gebze istişare yaptı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Genel İstişare Toplantısı Şube Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Hyatt Hotel’de yapıldı.

TÜMSİAD Gebze  istişare   yaptı
12 Şubat 2019 - 10:10

Programın bir bölümüne TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan,TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Soner Biber,Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Okuyucu’nun katıldığı toplantıya TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ok, Ahmet Duvarbaşı,Murat Atacan, İdris Uğurlu, Ercan Ceylan, Furkan Şafak, Turgay Mercan,Mustafa Akıncı, Ümit Çelik,Seyfettin Işık,Eyüp Tekin, Deniz Çatar, Ali Köse, Bekir Büyükgöz, Tacettin Kayıkçı, Emre Salih, Ramazan Cenk Çelik ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, ticarette gelişen konjonktüre göre yeni ticari alanların ortaya çıktığını özellikle e-ticaret ile ilgili gelişen ticari potansiyelin iyi değerlendirilmesini, bunun içinde gerekli alt yapının oluşturulmasını özellikle lojistik kısmın tamamlanmasıyla daha verimli neticelerin alınacağını anlattı. Başkan Doğan, TÜMSİAD Pakistan Şubesi tarafından organize edilen 10-13 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacak Azerbaycan fuarı ve bunun gibi yurt dışı fuar etkinliklerine katılacak üyelerin dünya ticaretini daha yakından tanıma fırsatı bulacaklarını, bu şekilde üyeleri için ticaretin daha evrensel hale getirilmesi noktasında önemli gelişmelerin yaşanacağını anlattı.

Şube olarak 2018 yılında yapılan faaliyetlerin gözden geçirildiği ve 2019 yılı faaliyet planlanmasıyla ilgili görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, gündem maddeleri üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz istişare toplantısı ile ilgili yaptıkları değerlendirmede, 2018 yılında yaptıkları faaliyetleri yönetim kurulu üyeleriyle birlikte değerlendirdiklerini, aynı şekilde 2019 yılı için de yapacakları eğitim, fuar, yurt dışı iş gezileri, teşvik ve desteklerin değerlendirmesi gibi birçok konunun ele alındığını belirtti.İstişare toplantısının oldukça başarılı geçtiğini ifade eden Başkan Korkmaz, 2018 yılında olduğu gibi önümüzdeki 2019 yılından da oldukça ümitli olduklarını ve üyeleri için yapacakları tüm faaliyetleri gün gün planlamış olduklarını, üyelerine fayda sağlayacak projelere yoğunlaşacaklarını ifade etti.
Genel İstişare Kurulu toplantısı, TÜMSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kuruluüyelerinin beklentiler, dilek ve temennilerinin dile getirildiği bölüm ile son buldu.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bıyık, başkan yardımcılarını açıkladı
Bıyık, başkan yardımcılarını açıkladı
Bıyık: ‘Eğitim en önemli önceliğimiz’
Bıyık: ‘Eğitim en önemli önceliğimiz’