Teşekkürü hak ettiler!
Reklam

Teşekkürü hak ettiler!

Caner Pesen yazdı...

Teşekkürü hak ettiler!

Caner Pesen yazdı...

Teşekkürü hak ettiler!
08 Ekim 2018 - 09:04

Çayırova Belediyesi’nin Ekim ayı meclisinde, Şekerpınar’da imar değişikliği ile ilgili maddeye AK Partili Meclis Üyelerinin bir kısmı red oyu vermiş, bir kısmı da katılmamıştı.
Bu madde, bir oyla meclisten geçmişti.
CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, mecliste red oyu veren AK Partili Meclis Üyelerine teşekkür etti.
Yaptığı basın toplantısında Çayırova Belediyesi ve Belediye Başkanı Şevki Demirci ile ilgili iddialarını yenileyen Kaya, AK Partili Meclis Üyelerinden ‘birer kahraman’ gibi söz ederken, toplantıya katılmadığı için maddenin geçmesine sebep olan kendi meclis üyesinin üzerinde fazla durmadı.
Kaya’ya göre Çayırova parsel, parsel satılmış (!), Çayırova hiç hizmet almamış (!), yolsuzluk almış başını gitmiş (!)
Şimdi Çayırova’da bunca yolsuzluk, haksızlık olmuş ve şimdiye kadar da bu meclis üyeleri bu kararlara el kaldırmış, rad oyu verilen maddenin bu iddialar karşısında hiçbir önemi bile yok.
Bu meclis üyeleri 4 yıldır nedeydi? Diye sorgulamak yerine seçimlere gidilirken, belediye başkanını zorda bırakacak bir adıma bu kadar övgü Çayırova’nın çıkarları ile alakalı gözükmüyor.
Burada, tamamen ‘düşmanımın düşmanı dostumdur’ mantığı var.
Peki, düşmana dostluk yapan bu meclis üyeleri ile ilgili AK Parti hiçbir şey söylemeyecek mi?
Yurt dışında olduğu için konu gündeminde olmayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün bu konuda yapacağı değerlendirmeyi merakla bekliyoruz.
İl Başkanı Abullah Eryarsoy beyefendi de henüz bu konuyu gündemine almadı.
Muhalefet seçim öncesi Çayırova Belediyesi’nde yaşanan bu olayı gündemde tutmak ve seçimlerde bu durumu koz haline getirmek için yoğun çaba içinde.
Çayırova’da Şevki Demirci başkanlığında yapılan hizmetler, her kesimden taktir toplarken, gözle görülür, İlçe’nin kaderini etkileyen hizmetler yapılmışken, parti içinde ki isimlerin bu düşmanca tutumunun bir karşılığı olmalı.
Elbette varsa Şevki Demirci ve ekibinin hatası, bu hatalarda irdelenmeli ve kamuoyu ile de paylaşılmalı.
Ancak, dışarıda ki muhalefet eden kesimlerin ortaya koyduğu iddialardan çok parti içinde ki isimlerin etik değerleri, parti disiplinini yok sayan tavırları da göz önünde bulundurulmalı.
CHP’nin teşekkür ettiği, CHP açısından teşekkür ve övgüyü fazlası ile hak eden  bu meclis üyelerine AK Parti’nin söyleyeceklerini merakla bekliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe