‘’Talep ve şikâyet yönetimi üzerinde...
Reklam

‘’Talep ve şikâyet yönetimi üzerinde hassasiyetle duruyoruz’’

Başkan Büyükakın, “Kocaeli üreten bir kenttir, bu şehirde yaşayan ve üretim bandında çalışan insanımızın mutluluğu bizim önceliğimizdir” dedi.

‘’Talep ve şikâyet yönetimi üzerinde hassasiyetle duruyoruz’’

Başkan Büyükakın, “Kocaeli üreten bir kenttir, bu şehirde yaşayan ve üretim bandında çalışan insanımızın mutluluğu bizim önceliğimizdir” dedi.

‘’Talep ve şikâyet yönetimi üzerinde hassasiyetle duruyoruz’’
18 Nisan 2019 - 13:18

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Ercan Yemen, Ereğli Muhtarı Ali Yılmaz, LASTİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul ile beraberindeki heyetleri makamında ayrı ayrı kabul etti. Görüşmelerinde yerelde ve ülkedeki gelişmelerin değerlendiren, Büyükşehir Belediyesi’nin kentte yapacağı hizmetlerin yanı sıra şehrin bu dönemde kat edeceği yolun istişarelerini gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Ürettiğimiz her projeyle esnaflarımıza, sanayicimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve halkımıza yeni değerler kazandıracağız. Hizmet anlayışımız kapsayıcı ve mutluluk veren adımları içerecek. Kocaelililer mutlu ve huzurlu bir kentte yaşamlarını sürdürecek” dedi.

 
“ÇALIŞAN İNSANIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR”

İl Kültür Turizm Müdür Vekili Ercan Yemen, LASTİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul ile beraberindeki heyetleriyle olan birlikteliklerde, kent içi ekonomik değerlerin geliştirilmesi, markalaştırma ve yeni pazar girişimlerine verecekleri destekler hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Büyükakın, “Özel sektörde çalışan kardeşlerimizin aileleriyle güzel vakit geçirecekleri alanların oluşturulması temel hedefimizdir. Kocaeli üreten bir kenttir, bu şehirde yaşayan ve üretim bandında çalışan insanımızın mutluluğu bizim önceliğimizdir. 4 Mevsim Turizm şehri olma hedefimizi de gerçekleştireceğiz. Master planını hayata geçirecek, doğa turizmini destekleme programlarımıza hız vereceğiz. Kongre ve Spor Turizmi için teşviklerimizi de uygulayacağız” ifadelerini sarf etti.
 
“KADINLARIMIZ DAHA HUZURLU BİR KOCAELİ’NDE YAŞAYACAKLAR”

Konuklarına Kocaeli Platformu hakkında da bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yönetim süreçlerine katılımı çok önemsediklerini belirterek, Proje oylaması gibi birçok alanda yeni adımlar atacaklarını söyleyerek, “Talep ve şikayet yönetimi üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Şikayetler için tanımlanmış çözüm süreçleri noktasında yeni bir bakış açısını çalışanlarımızla birlikte hayata geçireceğiz” vurgusu yaptı. Kadınların rahat ettiği şehir yaklaşımına da değinen Başkan Büyükakın, “Kadınlarımızın yönetimde temsilini çok önemsiyoruz. Kadına yönelik şiddetle mücadele programımız ve Anne Şehir Programımızla kadınlarımız daha huzurlu bir Kocaeli’nde yaşayacaklar” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelikler yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği