Tahir Büyükakın sözünü tuttu
Reklam

Tahir Büyükakın sözünü tuttu

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın, söz verdiği gençlerle çayda buluştu

Tahir Büyükakın sözünü tuttu

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın, söz verdiği gençlerle çayda buluştu

Tahir Büyükakın sözünü tuttu
10 Aralık 2018 - 09:02

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Tahir Büyükakın, saha çalışmalarına devam ediyor. Bugün Kullarlı gençler sosyal medya üzerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın’ı mahallelerine davet etmişti. Büyükakın gençlerin davetini kırmadı. 

"GELECEĞİM" DEMİŞTİ
Kullarlı gençler Büyükakın’ın sosyal medya adresine, "Selamün Aleyküm başkanım kullarlı gençler olarak sizi Kullarspor Gençlik Merkezine davet ediyoruz. Hasbihal etmek sıcak bir çay ile sizinle tanışmak istiyoruz. Bu akşam veya yarın akşam müsait olduğunuz bir gün haber bekliyoruz sizden selam ve dua’’ çağrısında bulunmuştu. Büyükakın gençlerin çağrısını geri çevirmeyerek bu akşam saat 18.00’de çay içmeye geleceğini söylemişti.

KALABALIK BİR GRUP KARŞILADI
Kullarspor Gençlik Merkezi'ne misafir olan Tahir Büyükakın, kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Büyükakın'a AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da eşlik etti. Önce merkezi gezen Büyükakın ardından konferans salonunda gençlerle buluştu. Kullarspor Kulüp Başkanı Fahri Altıntaş, spor kulüpleri ile ilgili bilgi verdi. Spor merkezinin ikinci etap projesi için Büyükakın'dan destek istendi. 

KOCAELİ GRİ BİR ŞEHİRDİ
Sunumun ardından sohbet bölümünde konuşan Büyükakın, Kocaeli'nin her yerinde her ilçesinde anısı olduğunu ifade ederek, "Belediyecilikte üç dönemdir çok önemli işler yaptık. Kocaeli gri bir şehirden yeşil bir şehire dönüştü. Kocaeli'de çıta çok yükseldi. Bizzat bu 15 yılın 10 yılında hizmetlerin içinde oldum. 

2035'İN PROJELERİ HAZIR 
Ulaşım master planı bizim için çok önemliydi. Tramvay bir ayağıydı. Gebze-Darıca metrosunun çalışmaları başladı. Bu da o ulaşım master planının bir parçasıydı. Bu proje 2035 yılına göre dizayn edildi. 2035'te 4 milyon olacak. Biz planlarımızı buna göre yapıyoruz. Her yıl 50 bin kişi artıyoruz. Büyük şehirlerde ulaşım problem oluyor. Kocaeli'de günlük 2 milyon trafik hareketliliği var. 2035'te bu trafik hareketliliği 8 milyon olacak. Hareket 4 kat artıyorsa yollar da 4 kat artmalı. Bu da mümkün değil. Bizim yapacağımız, toplu taşımaların kapasitesini arttırmalıyız. Bunun ilk ayağını tramvayla başardık. Bütün raylı sistem projelerimiz hazır" dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe