SESSİZLER İÇİN ‘SESLENİYORUZ’ 
Reklam

SESSİZLER İÇİN ‘SESLENİYORUZ’ 

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü’nde ‘İyilik Evi’ açılışı yapıldı.

SESSİZLER İÇİN ‘SESLENİYORUZ’ 

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü’nde ‘İyilik Evi’ açılışı yapıldı.

SESSİZLER İÇİN ‘SESLENİYORUZ’ 
14 Kasım 2017 - 15:08

Okul İdaresinin Okul Aile Birliği İle el ele gerçekleştirdiği Açılış Törenine, Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü KARABACAK, Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sayın Mücahid VURAL, Darıca Yerleşkesi İdari Koordinatörü Sayın Rahim Gül, Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Yalçın UZUNER, Ortaokul Müdürü Sayın Deniz Çevik GÖNÜL, İlkokul ve Anasınıfı Müdürü Sayın Merve Tan, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

     Yaşamın en önemli öğelerinin duyma, konuşma ve görme olduğunu dile getiren Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Yalçın UZUNER, bir kişinin duymasını sağlamanın Seymen Ailesi açısından ne denli önemli olduğunu vurgulayan kısa konuşmasının ardından Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak’ı projeyle ilgili düşüncelerini sunması için kürsüye davet etti. Belediye Başkanı Sayın Şükrü KARABACAK, kürsüye gelerek projeyle ilgili düşüncelerini dile getirdi: “Bu projeyle birçok kişi hayatını daha anlamlı yaşayacak. İnsanların mutsuz olduğu yerde bizlerin mutlu olması mümkün değildir. Biz Seymen Eğitim Kurumlarının başlattığı projeye her şekilde destek vereceğiz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Bu nedenle yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek hepimizin temel vazifelerindendir. Biz, belediye olarak bu projeyle ilgili bir çadır kurulması ve bu projenin sürekli olması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Aylin Acak, başta olmak üzere okul aile birliğinin diğer üyeleri, projenin öneminin anlaşılması açısından büyük çaba harcadılar. El emeği göz nuru yapılan ürünler, katkısız yiyecekler ve birçok kesime hitap edebilecek türlü materyaller, ziyaretçiler tarafından takdirle kabul gördü.

    Seymen Eğitim Kurumları, öğrencilerini akademik anlamda en iyi şekilde hazırlamanın yanında ailesine, ülkesine ve dünyaya da faydalı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu amaca uygun olarak hayata geçirdiği SESLENİYORUZ projesini de yine Seymen Ailesi’nin her bir ferdiyle birlikte yaparak çevresine örnek bir uygulama içinde oldu. Proje kapsamında elde edilen gelirle işitme cihazları alınarak bu cihazların gereken kişilere verilmesi de bu düşüncenin en güzel örneği oldu.  Yakın zamanda alınan tekerlekli sandalyelerin teslimiyle yine insancıl tutumuyla anılan Seymen Ailesi, görünen o ki sosyal yardım projeleriyle çevresine ışık saçmaya ve umut aşılamaya devam edecektir…

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU