Şayir,“Dilovası’nı en iyi yere...
Reklam

Şayir,“Dilovası’nı en iyi yere ulaştıracağız”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği iftar programına katıldı.

Şayir,“Dilovası’nı en iyi yere ulaştıracağız”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği iftar programına katıldı.

Şayir,“Dilovası’nı en iyi yere ulaştıracağız”
17 Mayıs 2019 - 11:34

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları ile iftar yemeğinde buluşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası’nın değişmesini, gelişmesini her açıdan özlediği, hem yerel hem de sosyal hizmetlerde en iyi yere ulaşacağını buna dönük gayretlerimizi beyan ediyoruz” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları ile iftar yemeğinde buluştu. Düzenlenen iftar yemeğine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi ile gençler katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “Ramazan ayı bizlere huzur ve bereket getirsin. Bu güzel ayda belediye başkanımıza bizler gösterdiği ilgi için teşekkür ederiz” dedi. Başkan Sarıca’nın ardından konuşan Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “İbadetin huzurunda bir sofrada, o mutluluk içerisinde bir araya gelmenin gerçekten çok keyifli bir ortamı var. Dolayısıyla bu ortamı hazırlayan değerli belediye başkanına teşekkür ediyorum. Dilovası’nın her bir köşesine, her bir kişisine hizmet götürmek için belediye başkanımızla uyum içerisinde çalışacağız. Başkanımızın çok içten samimiyeti ve gayreti var. İnşallah yeni dönemde Dilovası gelişen, güçlenen hizmeti en çok hisseden ilçe olacak” dedi.

İNANÇLARINI BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Başkan Akbulut’un ardından son olarak konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Rahmet ve bereketin en fazla yaşandığı Ramazan ayı, birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı bir ay. Bu ayda düzenlenen etkinliklerle yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örnekleri sergileniyor. Ramazan ayını Dilovası Belediyesi olarak dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz.  Dilovası’nın güzel insanlarının hizmete susamış olduğunu biliyoruz. Bu nedenle inşallah Dilovası’nın değişmesini gelişmesini her açıdan özlediği hem yerel hem de sosyal hizmetlerde en iyi yere ulaşacağını buna dönük gayretlerimizi beyan ediyoruz.  İnsanlar bizlere inanıyor ve bu inancı boşa çıkarmayacağız, kendilerine hizmet edeceğiz. Halkımızın talepleriyle ilgilenmek bizleri mutlu ettiği gibi sosyal belediyecilik de, gönül belediyeciliği de yapacağız. Biz halkımıza hizmet edeceğiz inşallah, tek hedefimiz budur” diye konuştu. Başkan Şayir, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, hayırlı iftarlar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU