Sandık eğitimleri Dilovası’nda devam etti
Reklam

Sandık eğitimleri Dilovası'nda devam etti

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan Yerel seçimler öncesinde sandıklarda görev alacak olan görevlilere sandık eğitimi verdi.

Sandık eğitimleri Dilovası'nda devam etti

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan Yerel seçimler öncesinde sandıklarda görev alacak olan görevlilere sandık eğitimi verdi.

Sandık eğitimleri Dilovası'nda devam etti
25 Mart 2019 - 09:25

AK Parti Teşkilatlarında sandık müşahitleri eğitimleri Dilovası'nda devam etti. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı Dilovası'nda kurulacak olan 99 sandıkta görev yapacak olan okul sorumluları, kat görevlileri, sandık görevlileri ve müşahitler için eğitim çalışması düzenledi. AK Parti İl Başkanlığı öncülüğünde, Dilovası İlçe Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim toplantısı Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Düzenlenen eğitim programına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanı Osman Akbulut, Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, İl yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

SANDIK GÖREVLİLERİMİZ DİKKATLİ OLMALI

Toplantıda AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, seçimin sandıkta kazanılacağının altını çizerek başladığı açılış konuşmasında "31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Teşkilat olarak adayımız Hamza Şayir ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak en önemli çalışma sandıkta olacak. Sandık görevlilerimize büyük iş düşüyor. İlçemizde 99 sandıkta görev yapacak olan görevli arkadaşlarımızın çok dikkatli olması lazım. Bizlerde o gün hep sizinle olacağız. Bütün sandıklarımızı gezerek yapılması gerekeni birlikte tespit edeceğiz. Siz değerli dava arkadaşlarım sizler sandıklarımıza çok iyi bir şekilde sahip çıkmalısınız ki Dilovamız'da AK kadrolar ile yola devam edelim" dedi.     

SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR

Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir ise yaptığı konuşmasında "Bizler 12 Ocak'tan bu yana canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sandıklar bir medeniyet, bir varoluş mücadelesidir. Sandık milletin iradesini ortaya koyduğu yerdir. Sizler de bu iradeyi koruyacaksınız. Bizim için bir oyun da çok büyük önemi vardır. Şunu unutmayalım seçim sandıkta kazanılır. Oylarımıza sahip çıkalım. Ben sizlere güveniyorum. İnşallah 31 Mart'a kadar bizler üzerimize düşeni yapacağız. Sizlerde 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkarak yeni bir zafere imza atacaksınız" dedi.  

DİLOVASI'NA GÜVENİYORUM

Eğitim toplantısında son olarak konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamak şartıyla başladığımız seçim çalışmalarının sonuna doğru geliyoruz. Kocaeli'nin her ilçesinde çok güzel görüntülerle karşılaşıyorum. Bu akşam da burada güzel bir katılım var. Ben Dilovası'na güveniyorum. Ben Dilovası Teşkilatıma ve sandık görevlisi arkadaşlarıma güveniyorum. Bir oyumuzun bile zayi olmaması için 31 Mart günü dikkatli bir şekilde ve özveriyle çalışmalıyız. İnşallah yaklaşık 2,5 aydır çıktığımız bu zorlu yolculuğun meyvesini 31 Mart'a yapılacak seçimlerde sandıklara sahip çıkarak alacağız. Dilovası ile birlikte 13 belediyemizde yeniden AK kadrolar ile Kocaeli'ye ve Dilovası'na hizmet edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından eğitim programı devam etti. Eğitim programı sonunda ise yaşana coşku ile salonda bulunan tüm katılımcılar cep telefonları ışıklarını yakarak unutulmaz bir görüntü sergilediler.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği