"Şampiyonluk neden olmasın?"
Reklam

"Şampiyonluk neden olmasın?"

Kocaelispor Teknik Sorumlusu Galip Gündoğdu, ikinci yarının ilk antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Şampiyonluk neden olmasın?"

Kocaelispor Teknik Sorumlusu Galip Gündoğdu, ikinci yarının ilk antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.

22 Aralık 2018 - 16:07

İyi bir ilk yarı geçirdiklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, “İkinci yarıda aynı performansı sergileyebilirsek direkt 2.Lig’e çıkarız” dedi. Gündoğdu transfer tahtasının açılmasıyla ilgili pek umutlu olmadığını belirterek, “Benim için karanlık. Zira rakam çok büyük” dedi. 

“ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN?”

İkici yarı hazırlıklarına önceki gün başlayan Kocaelispor’da teknik patron Galip Gündoğdu genel bir değerlendirme yaptı. Gündoğdu sözlerine, “İlk yarıyı gerçekten iyi bir puanla bitirdik. 1.9 puan ortalaması yakaladık. Daha iyi puanla da bitirebilirdik. Oyuncularım iyi performans çizdiler. İkinci yarı lig çok çetin geçecek. Bütün rakiplerimiz güçlenecek. Biz yine aynı takımla mücadele edeceğiz. Biz de oyuncularımız da bunun bilincinde. İlk yarıda aldığımız puanları ikinci yarıda da alabilirsek bu takım direkt 2.Lig’e çıkar. Bu puanın altına düşersek Play-Off içinde oluruz, görünen o. Bayburt barajı çok yükseltti. Beklenmedik puanlar aldılar. Tabi ki onlar da ikinci yarı aynı performansı çizemeyecek. Şu anda bu puanı yakalamışız, neden şampiyonluk olmasın?” diyerek başladı. 

“RAKİPLERİMİZ ÇOK GÜÇLENİYOR”

Hedeflerinin direkt olarak üst lige çıkmak olduğunu ancak olmazsa da Play-Off’un içinde kalmak istediklerini belirten deneyimli Hoca şöyle devam etti:  “Kırılgan bir takımız. Genç bir ekibiz. İnşallah sakatlık ve cezalı durumları aynı anda olmaz. Eğer bu sıkıntıları yaşamazsak tabi ki hedefimizde direkt üst lige çıkmak var ama olmazsa da Play-Off’un içine girip Play-Off’tan çıkmaya çalışacağız. Yine söylüyorum; rakiplerimiz çok güçleniyor. Biz de güçlü bir takımız. 4-5 senedir birlikte oynayan bir takımız, bu avantaj. Dezavantaj ise birlikte oynamanın getirdiği bazı kırılganlıklar var. Bunlar da handikabımız. Geçen sezon yaşanan sıkıntılardan sonra bu durumlara gelmek de büyük başarı. İnşallah ilk devredeki performansı çizeriz ve hedefimize ulaşırız”

“BİR MAÇTA YENİLGİYİ HAK ETTİK”

Sadece Halide Edip maçında yenilgiyi hak ettiklerini söyleyen Galip Gündoğdu, özellikle Diyarbekir, Bayburt ve 1461 Trabzon maçlarında hakemlerin kötü yönetim sergilediklerini belirterek, “Hakemlerle ilgili fazla konuşmayacağım ama 4 maçta tek hak ettiğimiz mağlubiyet Halide Edip’ti. Oradaki kırmızı karta kadar oyun 1-0’dı ama oyun hakimiyetini almıştık. 10 kişi kaldıktan sonra hakimiyeti kaybetmiştik. Ama ondan sonraki yenilgileri hiç hak etmedik. İyi oynadık ve sonuca gidecek işler yaptık. Trabzon’daki maç içler acısı. Bir oyuncumuz karşı karşıya gidiyor ofsayt veriyor. 90+3’te penaltı var. Penaltıya gider gibi maçı bitirdi. Futbolda oluyor, bunlara sığınmayacağız” dedi. 

“TRANSFER KONUSU BENİM İÇİN KARANLIK”

Gündoğdu son olarak transfer tahtası konusuna değindi, “Ben takımı antre etmekle görevliyim ve bu işi yapmaya çalışıyorum. Çünkü beynimi başka işlere dağıtmak istemiyorum. Oyuncularıma da bu motiveyi veriyorum. Çünkü bizim işimiz o değil. İnşallah yönetim o işi halleder. Kişisel düşüncem transferin açılma işi benim için karanlık. Çünkü meblağ büyük. Başkan ve yönetim çalışıyor. Biz de transfer açılmayacakmış gibi kendimizi hazırlamak zorundayız. Taraftar, camia da böyle hazırlanırsa, basınımız da takımın arkasında olursa inanıyorum hedefe ulaşırız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU