Sağlık çilesi çekiyoruz!
Reklam

Sağlık çilesi çekiyoruz!

Sağlık çilesi çekiyoruz!

Sağlık çilesi çekiyoruz!
16 Aralık 2017 - 14:22

Gebze’nin merkeze en yakın köylerinden Balçık’da sağlık çilesi yaşanıyor. Gündüz 10 bini geçen nüfusun sağlık sorunlarının bir an önce çözülmesi isteniyor.

Balçık’ta yaşanan sağlık sorunu köy sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Sağlık ocağı binasının bulunduğu köyde sürekli doktor bulundurulması isteniyor. Doktorların haftada iki gün gelip ilaç yazıp gittiğini söyleyen köy sakinleri, diğer günlerde Mollafenari’ye gitmek zorunda kaldıklarını, Balçık’tan da buraya direkt araba olmadığını, bunu için de iki araçla gidilebildiğini söylediler. Bu durumun yaşlılar, kadınlar, çocuklar ve engelliler için büyük sorun oluşturduğunu söyleyen vatandaşlar, sorunun bir an önce çözülmesini istediler. Köy nüfusunun 2 bin 50 civarında olduğunu, çevredeki sanayi kuruluşları ve işyerleri ile birlikte bu rakamın gündüzleri 10 binin üzerinde olduğunu söyleyen vatandaşlar, ilgili makamlara bu sorunu defalarca anlattıklarını belirttiler.

KARANLIK SORUNU YAŞANIYOR

Öte yandan köyün bir kısmında geceleri sokak lambalarının da yanmadığı ifade edildi. Zaman zaman bunu fırsat bilen kişilerin hırsızlık girişiminde bulunduğunu da söyleyen vatandaşlar, konuyu SEDAŞ’a iletmelerine rağmen çözüm bulamadıklarını ileri sürdüler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği