Sağlık çalışanlarından farkındalık...
Reklam

Sağlık çalışanlarından farkındalık yürüyüşü

Kocaeli Devlet Hastahanesi sağlık çalışanları, İzmit Yürüyüş Yolu’nda farkındalık oluşturmak için vatandaşlara maske dağıttı. İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, maske takmayan vatandaşları uyardı.

Sağlık çalışanlarından farkındalık yürüyüşü

Kocaeli Devlet Hastahanesi sağlık çalışanları, İzmit Yürüyüş Yolu’nda farkındalık oluşturmak için vatandaşlara maske dağıttı. İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, maske takmayan vatandaşları uyardı.

Sağlık çalışanlarından farkındalık yürüyüşü
23 Temmuz 2020 - 11:36

Kocaeli Devlet Hastahanesi sağlık çalışanları, İzmit Yürüyüş Yolu’nda farkındalık oluşturmak için vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıttı. Sağlık çalışanlarına, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İzmit İlçe Müdürü Nazif Aksoy ve Kocaeli Devlet Hastahanesi Başhekimi Adem Çakır eşlik etti. Kaymakam Şevket Cinbir, maske takmayan vatandaşları tek tek uyarırken tedbirlere uyanlara ise teşekkür etti. Cinbir; “Benim çoğu zaman yürüyerek veya araçla yürüdüğümde vatandaşları gözlemliyorum. Tedbirlere uymayanlar ve bazı zamanlarda uymamakta ısrar edenler var bizde neden takılması gerektiğini anlattığımızda maske takma alışkanlığını kazanacaktır. Maske takma alışkanlığı kazananları görüyorum. Bu konuda İzmit halkına teşekkür ediyorum”

“MASKE TAKMA BİLİNCİNİN GELİŞMESİ İÇİN”

Yürüyüş sonrası açıklama yapan İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir; “Koronavirüsün yayılımı önlemeye yönelik koronavirüs salgınından korunması işin sürecin başından beri tedbirler alınıyor. Kurul kararı ile maske takmak zorunlu halde, bu zorunluluğa ne kadar uyduğunu görmek istiyoruz. Zabıta, Polis bu uyarıya uymayanları uyarıyor ısrarla uymayana ceza kesiliyor. Bugün farklı bir şekilde maske takma bilincinin gelişmesi ve duyarlılık artırışması için dün valimizin dile getirdiği gibi polisiye tedbir dışında doktor hemşirelerin maske takmanın faydalarının anlatmasının gerekli olduğu düşüncesindeyiz. İlçe Sağlık Müdürü, Kocaeli Devlet Bastanesi başhekimi ve sağlık çalışanlarımız ile yürüyüş gerçekleştirdik.

“İZMİT HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Maske takmayanları uyarmakta ve takanları da teşekkür etme amaçlı bir yürüyüş yaptık. Alınan karar ve tedbirlere uyarsak bu virüs salgınından daha az vatandaşımızın etkilenmesi söz konusu olacak. Alınan bu tedbirlerin ana sebebi budur. Gözlemlerimiz İzmit’te vatandaşımızın %80 fazlasını maske takma kuralına  uyduğunu görebiliyoruz. Benim çoğu zaman yürüyerek veya araçla yürüdüğümde vatandaşları gözlemliyorum. Tedbirlere uymayanlar ve bazı zamanlarda uymamakta ısrar edenler var bizde neden takılması gerektiğini anlattığımızda maske takma alışkanlığını kazanacaktır. Maske takma alışkanlığı kazananları görüyorum. Bu konuda İzmit halkına teşekkür ediyorum.

“ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Kamu çalışanları olan sağlık çalışanlarımız destan yazdı, zaman zaman bizim görmediğimiz kamu ve kurum kuruluşlarımızın personeli var. A’dan Z’ye tüm kamu görevlileri bu konuda ciddi bir başarı elde etti. Gün sadece görev yapma günü değil gövdemizi ortaya koyma günüdür. Zorlu bir süreci yaşadık ve yeni bir döneme geldik. Hep birlikte bunu başaracağımızı inanıyorum. Tekrar etmemesi için bu başarıyı devam ettirmemiz gerekiyor. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

“HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR”

Cinir’den sonra konuşan Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Adem  Çakır; Maske ve sosyal mesafe konusunda harekete geçtik. İzmit Kaymakamımızın öncülünde halkımıza sosyal mesafeye uydukları ve maske taktıkları için teşekkür etme yürüyüşü düzenledik. Biz bu dönemde çalıştık, sağlık çalışanlarını tebrik etti. Bizim her zaman yanımızda oldular. Bu süreci inşallah başarıyla sonlandıracağız.” dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği