Saadet Çayırova STK ziyaretlerinde
Reklam

Saadet Çayırova STK ziyaretlerinde

Saadet Çayırova STK ziyaretlerinde

Saadet Çayırova STK ziyaretlerinde
30 Temmuz 2020 - 09:38

Saadet Partisi Sivil Toplum Kuruluşları birimi tarafından kısa süre önce başlatılan ‘STK ziyaretleri’ devam ediyor. Partinin Saadet Partisi Çayırova STK Birimi Başkanı Erdal Durdağ ve teşkilat başkanı Fatih Karabulut tarafından yürütülen çalışmada bölgemizde hizmet veren il dernekleri ve çeşitli dernekleri ziyaret edilerek fikir alışverişinde bulunuluyor. Konu ile alakalı partiden yapılan yazılı açıklamada Durdağ şunları ifade etti:

 

SİNOP DERNEĞİ ZİYARETİ

“Çayırova Sinoplular Derneği Başkanı Muammer Aydın ve derneğimizi ziyaret ettik. En yoğun nüfusa sahip bu il derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler aldık ve faydalı ortak çalışmaları nasıl yaparız bunları konuştuk. Ayrıca Emek ve İnönü Kentsel Dönüşüm Derneği’ni ziyaret ettik. Bu bölgemiz maalesef rant ve sahipsizlik arasındaki çaresizliğe hapsedilmiş.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUSU

Dernek başkanı Murat Koca ve yöneticileriyle yaptığımız görüşmelerde ortak düşünce toplu konut olabilir ama mağdur olunmamak şartıyla diye belirtiliyor. 610 adet tapulu yer bulunan bölgede hali hazırda bölgede olan imar yüzde 25 ve ciddi bir sorun teşkil ediyor. Yine dile getirilen iddialar da belediye tarafından ‘Buradan çıkınca size farklı yer verelim. Bakanlığa gidin anlaşın gelin’ gibi baştan savma yaklaşımlar sergilenmiş. Bu sorun bölgemiz ve insanımız için bir çile hali almıştır. Umarız bir an önce çözüme kavuşturulur. Bunun için bizlerde Saadet Partisi olarak en başından olduğu gibi konunun yine takipçisi olacağız’.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği