Necmettin Erbakan Kültür Merkezi açıldı
Reklam

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi açıldı

Çayırova Belediyesi’nin hayata geçirdiği en büyük yatırımlardan olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, gerçekleşen törenle resmen vatandaşların hizmetine sunuldu.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi açıldı

Çayırova Belediyesi’nin hayata geçirdiği en büyük yatırımlardan olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, gerçekleşen törenle resmen vatandaşların hizmetine sunuldu.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi açıldı
01 Mart 2019 - 12:15

Şevki Demirci döneminde ciddi yatırımlar alan ve tam anlamıyla kabuk değiştiren Çayırova, önemli bir tesis daha kazandı. Kocaeli’nin en büyük kültür merkezi unvanını elde eden Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi başta olmak üzere 46 projenin toplu açılışı yapıldı.Açılış törenine AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ile Cemil Yaman,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Çayırova Belediyesi Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, CHP Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Çayırovalı katılım gösterdi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Demirci 5 yıllık çalışma sürecini değerlendirirken şunlara değindi;

“GELECEK 50 YILA HAZIRLADIK”

“Zevkli ve güzel bir şekilde geçirdiğimiz 5 yılımızı tamamladık. Geriye dönüp baktığımızda çok güzel eserler kazandırdık. Tüm ekibimizle üçlü olsun güçlü olsun dedik. 28 Şubat gibi özel bir günde merhum hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ismini ölümsüzleştirdik. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızla bağımızı hiç kopartmadık. Zor işlerin üstesinden hep beraber kalktık. Sosyal belediyeciliğe ciddi derecede önem verdik. Şehrimizi gelecek 50 yıla hazırladık.

“HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN”

Beyannamemizde olmamasına rağmen hastane için yer ayırdık ve yaz aylarında temeli atılacak. Kent meydanının projesi çizildi önümüzdeki aylarda temeli atılacak. Küçük sanayi sitesi için de çalışmalar tamamlandı. Benimle beraber çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu kadar yatırıma rağmen belediyemizin borcu 8 Milyon 750 Bin TL bunu da buradan açıklıyorum. İbrahim Başkanımızın da kentimize emeği çok büyük. Hepiniz hakkınızı helal edin.”

“EN GÜZEL ÖRNEK ÇAYIROVA OLDU”

Demirci’nin akabinde kürsüden kültür salonundaki Çayırovalılara seslenen Karaosmanoğlu ise, “Şevki kardeşimle çok güzel hizmetler yaptık. Kısa sürede birlik ve beraberlik içinde yatırımları tamamladık. Hizmet siyasetinin en güzel örneği Çayırova oldu. Yeni dönemde Bünyamin kardeşimiz de çıtayı düşürmeden hizmete devam edecek. Dünyanın huzurunu kendine dert edinmiş bir liderimiz var, çok şükür bize de onla aynı yolda yürümek nasip oldu. Yeni gelecek arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin” ifadelerini kullandı.

“ÇAYIROVA GÜZEL BİR ÖRNEK OLDU”

Programda son olarak kürsüye çıkan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri ışık ise şunları aktardı; “Siyaset ile toplum hizmetinde dürüstlük ve çalışkanlık şarttır ancak uyum da gerekir. Bunları sağlarsanız Allah bereket verir. Çayırova’nın son 5 yılı bunun en güzel örneği. AK Parti’nin belediyecilik anlayışına; uyum, birlik ve beraberlik eklenince vaat edilmeyen pek çok hizmet sizlere sunuldu. Türkiye’nin gücünü Çayırova’ya yansıttık. Çayırova’ya 200 yataklı yepyeni hastane yapacağız.

“BURADA KAZANIP, BURADA HARCAYACAĞIZ”

200 yataklı hastanenin inşaatına başlayacağız. Gösterilen gayretle Çayırova devasa bir hizmet kazandı. Kocaeli’nin en büyük salonunda size hitap ediyoruz. Bu AK partinin belediyecilik anlayışının sonucudur. Çayırova’da kazanıp Çayırova’da harcayıp, Çayırova’da harcayacağız.” Konuşmaların ardından protokol üyeleri hep birlikte kurdele kesti. Bununla birlikte Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi resmen Çayırova halkının hizmetine sunuldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe