MÜSİAD Gebze gazetecilerle buluştu!
Reklam

MÜSİAD Gebze gazetecilerle buluştu!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MÜSİAD Gebze gazetecilerle buluştu!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MÜSİAD Gebze gazetecilerle buluştu!
27 Mart 2019 - 14:22

MÜSİAD Gebze Şubesi binasında düzenlenen basın toplantısına MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz,GENÇ MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Alican Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Düzenlenen toplantıda MÜSİAD’ın faaliyetleri  konuşuldu. Yakın tarihte Gebze’nin tanıtımı, üretim ve ihracat yönünden önemli bir program gerçekleştireceklerine vurgu yapan Serkan Beyaz,‘’Ekonomik dönüşümü ve ihracat odağında yeni nesil danışmanlık’ adı altında Türkiye çapında bir program olacak. Ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan üretim ve üretimin arttırılmasını konuşacağız. Programa herkesi bekliyoruz’’şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

MÜSİAD’ın misyonu ve faaliyetlerinden söz eden Başkan Beyaz, ‘’100’e yakın ülkede toplam 222 noktada faaliyet gösteriyoruz. Her ne kadar iş adamları derneği olsak da yurtdışında ülkemizi de temsil eden bir noktadayız. Göreve geldiğimizden beri çok güzel faydalı faaliyetler yaptık. Üyelerimize yönelik eğitim faaliyetlerimiz de oluyor. Ülkemize çok ciddi katkılar sunan, üretim yapan ve üretimi ihraç eden üyelerimiz var. Onları bu üretimi daha da arttırmaları için teşvik veren firmalarımızla bir araya getirdik. Ayrıca bölgemizin sorunlarının tespiti ve çözümleri noktasında çalışmalar yapıyoruz"dedi.

5-6 NİSAN'DA GEBZE'DE ÖNEMLİ PROGRAM

Türkiye İstişare Toplantıları adı altında uzun zaman sonra Gebze’de önemli bir program gerçekleştireceklerini açıklayan Beyaz,"Gebze’nin tanıtımı, üretim ve ihracat yönünden önemli, Türkiye çapında bir program olacak. 5-6 Nisan’da TÜBİTAK Tüsside tesislerinde başlayacak ve iki gün sürecek programda ilk gün yurtdışından gelen misafirlerimizi ağırlayacağız, ikinci gün ise bölge protokolüne, iş adamlarına ve basınımıza açık bir program olacak. Ekonomik dönüşümü ve ihracat odağında yeni nesil danışmanlık konusu konuşulacak. Programa birçok önemli isim katılım sağlayacak. Gebze’nin marka olarak duyurulması konusunda güzel bir program olacak. Herkesi bekliyoruz’’ifadelerine yer verdi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı