MÜSİAD’de yeni dönem: Kadir Şahin
Reklam

MÜSİAD’de yeni dönem: Kadir Şahin

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 20’nci olağan genel kurulu bugün yapıldı.

MÜSİAD’de yeni dönem: Kadir Şahin

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 20’nci olağan genel kurulu bugün yapıldı.

MÜSİAD’de yeni dönem: Kadir Şahin
26 Ocak 2019 - 13:53

2 dönem üst üste başkanlık görevinden bulunan Celal Ayvaz’ın aday olmadığı genel kurulda başkan yardımcısı Kadir Şahin’in hazırladığı tek liste ile gidildi.

MÜSİAD Sosyal Tesisleri’nde yapılan genel kuruluna; MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Fatih Akbulut, İl Sağlık Müdürü Dr.Şenol Ergüney, İl Müftüsü Yusuf Doğan ile bürokratlar ve MÜSİAD’ın geçmiş dönem başkanları, Bursa ve Sakarya şube başkanları ile üye işadamları katıldı.

 

musiad-kongresine-katilan-protokol-ve-davetliler-(1).jpg

Kur’an tilaveti ile başlayan genel kurulunun açılış konuşmasını yapan Celal Ayvaz, ülkemizin kalkınması gelişmesini engelleyen lobilere karşı dik duran ve oyunlarını bozan genel başkanlarımıza katkı sağlamak gayret ettiklerini söyledi

Kendisinin de MÜSİAD üyesi olduğunu belirten AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, MÜSİAD’lı olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Zeybek, “MÜSİAD her zaman devletini düşünmüş, milletine sahip çıkmış, tahriklere kapılmamış, ülkenin bekası için elini taşın altına koymuştur. Samimiyetimizi devlete bağlılığımızı ve devlete bağımızı devam ettirelim” dedi.

 

musiada-yeni-uye-olan-serhat-duyara-genel-baskan-abdurrahman-kaan-ve-ibrahim-karaosmanoglu-rozet-takti.jpg

MÜSİAD’ın, Türkiye’nin gelişimi, istikrarı ve huzurunda önemli rol üstlenen güzel bir kurum olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Güzel bir teşkilat yapısı var. Emeğe geçenlerden Allah razı olsun. Kocaeli’de 15 yıldır üretici, sanayici yanında olduk, ön açıcı olduk. Asla bana ne demedik. Namerde muhtaç olmamak için üreteceğiz.” dedi

MÜSİAD Kocaeli üyelerini ve iş dünyasını, ülke ekonomisine katkıları nedeniyle tebrik eden MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “Daha çok çalışmamız da gerekiyor. 2018 yılı Türkiye ve Dünya’da zor bir yıl olarak geçti. Trump’un uygulamaları dünya sistemini alt üst etti. Dünyada bu duruma hazır olan hiçbir devlet yok. Dünyada çok ciddi ticaret savaşları var. Bunu bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Anlık yerine daha uzun vadeli çalışmalar yapmalıyız. Yaşadığımız tecrübelere haiz kabiliyetlerimiz var; 2019 ve sonrasına hazırlanmamız lazım. Ülkemiz üzerine oynanan; faiz, döviz ve enflasyon krizini el birliği ile atlattığımızı düşünüyorum. Tüketim merkezli ekonomiden üretim merkezli ekonomiye geçmeliyiz.

Genel kurulda yeni üyeler; Serhat Duyar, Muhammet Saraç, Asım Dede, Abdurrahman Çuhadar, Ergin Yaman, Melek Yılmaz, Kadir Otman, Nurten Canayakın, Recep Yazıcı ve İsa Yılgın’a rozetleri takıldı.

 

musiad-kongresine-katilan-protokol-ve-davetliler-(2).jpg

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI

Tek listeli genel kurulda yedeklerle birlikte 15 kişilik yönetim kurulu ve 6 denetim kurul üyesi seçildi.

Kadir Şahin başkanlığındaki MÜSİAD Yönetim Kuruluna İsmail Uslu, İzzet Tanrıkulu, Orhan Sarısüleyman, Ali Aydemir, Hicran Bozkurt, Muammer Çelik, Mehmet Dilber, Osman Emre Doğan, Abdurrahman Çuhadar seçildi. Hüseyin Kodet, Hüseyin Pancar, İbrahim İbrahimoğlu, Ferit Kuzgun ve Salih Balcıoğlu yönetim kurulunda yedek üye olarak yer aldı.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine; Celal Ayvaz, Zihni Yılmaz ve Mehmet Başol. Yedek üyeliklere de Recep Bilal Şengün, Hasan Kırlı ve İbrahim Yenice seçildi.

MÜSİAD’ın dün yapılan genel kurulunda Kocaeli Şube Başkanlığına seçilen Kadir Şahin, 1957 Kartepe Arslanbey doğumlu. 2000 yılından bu yana yönetimlerde yer alan Şahin, Şahin Karisör ve Ağaç Sanayi Şirketinin sahibi. Evli ve 4 çocuk babası.

 

musiadin-yeni-uyeleri-genel-baskan-kaan-ve-yoneticiler.jpg

GENÇ MÜSİAD’TA SEYDAOĞLU DÖNEMİ

Genç MÜSİAD Kocaeli Şubesi’nin 9’ncu olağan genel kurulu da bugün MÜSİAD Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. 4 yıldır derneğin başkanlığını yürüten Emre Doğan, yeniden aday olmadığı genel kurulda Av. Muhammet Seydaoğlu, tek aday olarak girdiği genel kurulda Genç MÜSİAD’ın başkanlığına seçildi.

Seydaoğlu başkanlığındaki Genç MÜSİAD yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Osman Eren Yazıcıoğlu, Ömer Faruk Durgun, Recep Çelik, Emrullah Yolasığmaz, Ömer Faruk Çelik, Yücel Okuyucu, Arafat Kuş, Yasin Kara, Seyit Yılmaz, Onur İbrahimoğlu, Samet Pala, Ferhat Tanrıkulu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU