Musa Yılmaz hedeflerini anlattı
Reklam

Musa Yılmaz hedeflerini anlattı

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz 19 Ocak’ta yapılacak ilçe kongresi öncesi yaptığı basın toplantısında projelerini açıklayarak tekrar aday olduğunu söyledi.

Musa Yılmaz hedeflerini anlattı

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz 19 Ocak’ta yapılacak ilçe kongresi öncesi yaptığı basın toplantısında projelerini açıklayarak tekrar aday olduğunu söyledi.

Musa Yılmaz hedeflerini anlattı
16 Ocak 2020 - 15:32

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz: İki yıllık dönemde her an seçim olacakmış gibi hazır olacak, CHP’ye gönül veren yiğit devrimcilerle birlikte genelde ve yerelde iktidara yürüyeceğiz.

CHP bu dönem 16 yönetim kurulu üyesi kadın ve gençlik kolları, 400 delegesi ile birlikte her mahalle de her sokakta saha çalışması yapacak, çalmadık kapı bırakmayacağız. Üye sayımızı bu dönem de 10 bine çıkartacağız.

Yüzümüzü umuda döndük, geleceğimizi karanlıktan kurtarmak, Gebze halkını iktidar yürüyüşüne dâhil etmek için kararlıyız. Biz iki yıllık birikim ve tecrübemizle 20 Ocak tarihinde umut yürüyüşümüzü başlatıyoruz. 

CHP Gebze ilçe başkanlığı görevini 19 Ocak tarihinde yapılacak ilçe kongresi ile tamamlayacak olan Musa Yılmaz, ilçe başkanlığı görevine yeniden talip oldu. 

Yılmaz şunları söyle:
İki yıllık tecrübe ve birikimimizle yeni dönemde halkın umutlarını ve beklentilerini iktidara taşıyacak bir çalışma programı hazırladık. CHP yönetimi gençlik ve kadın kolları mahallelerinden seçilerek gelen 400 delegesi ile birlikte alanda tam saha çalışma uygulayacak. Genel başkanımız Ankara’dan İstanbul’a taşıdığı umuda yolculuğunu nasıl yerel seçimlerde elde edilen büyük başarı ile taçlandırmışsa bizim de bu başarı öyküsüne Gebze’yi dâhil ederek Gebze’de birinci parti olarak Kocaeli’nin başarısına büyük bir katkı sunacağız. Gebze siyasi tarihinde devrim yapacağız. Gebze’yi kazanmadan Kocaeli kazanılmaz. Kocaeli’nin başarı öyküsünde Gebze ilk sıraları oluşturur.

PROJELERİMİZ HAZIR
CHP olarak bir ilke imza atacağız. 400 delegemiz sadece seçimlerde yönetimi belirlemeyecek. Her delegemiz yönetim kurulumuzun bir ferdi olarak bizimle birlikte çalışacak. Bu bize büyük bir güç katacak.

97. yaşına ulaşan CHP Türkiye’nin umududur. Türkiye’nin güvencesidir. Gebze’de neden seçimi kazanamıyoruz? İşte bu soru yeni döneminin kilidini açacak anahtar olacak. İki yıllık dönem içerisinde dersimize iyi çalıştık, eksikliklerimizi gördük. 

Programlar ve projeler hazırladık. Bilgi, birikim ve donanım sahibi olduk. Sizlere gelecek projelerimizle ilgili birkaç örnek vermek istiyorum. Mesela iki yıllık dönem içerisinde iki büyük çalıştaya imza atacağız. Türkiye genelinde, illerinde ve ilçelerinde başarılı olmuş seçim kazanmış il ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarını Gebze’ye davet edeceğiz. Onların başarı öykülerini çalışma programlarını partililerimize anlatmalarını sağlayacağız. 

Mahallelerde irtibat bürosu kuracağız Bu bürolar birer ilçe örgütü gibi çalışacak. İlk altı aylık dönemde bu çalışmayı tamamlayacak mahalle örgütlerimizi mahallelerinden seçilerek gelen 400 delegemizin içerisinden belirleyeceğiz. Her mahallemizde yılda bir kez şölen, tüm partililerimizin iştirak edeceği bir piknik organizasyonu yapacağız. 

CHP Gebze TV’yi sosyal medya üzerinden harekete geçirip Yönetim Kurulu çalışmalarımızı, Belediye Meclisi toplantılarını canlı olarak halkımıza ulaştıracağız. Parti içi eğitimlere ağırlık vereceğiz. Üye listelerimizi güncelleyip iki yıllık dönem içerisinde üye sayımızı 10 bine çıkartarak Gebze halkını asırlık çınarın, CHP’nin, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin ana formülü olan altı okun ışığında buluşturacağız. Hazırladığımız tüm projelerin ekonomik altyapıları oluşturulmuştur. 

ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ
Bu CHP’nin ayak sesleridir. Halkın umudu olan CHP’de hizmet için yola çıkan her partilimiz bizim için kıymetlidir, çok değerlidir. Bütün başkan adayı kardeşlerime başarılar diliyorum. Hepsi de bu görevi layıki ile yerine getirecek bilgi ve birikime sahiptir. Kongreler her zaman CHP’ye güç verir. Heyecan katar. 

19 Ocak Pazar günü yapacağımız Kongre partimiz için çok önemlidir. Seçilecek yönetim Türkiye’nin kader seçiminde etkin rol alacak büyük bir görev üstlenecektir. Buradan söz veriyorum. Seçimi kazanmamız halinde diğer ilçe başkan adayları ile omuz omuza çalışacağım. 

Onları yönetim kurulu toplantılarına davet ederek bilgi ve birikimlerinden faydalanacağım. Her zaman ifade ediyorum. Siyasi bir hırsımız, kişisel bir beklentimiz yok. Biz zaferin tadını çıkartmak CHP’nin başarısını hep birlikte yaşamak istiyoruz. CHP kazansın istiyoruz. 

Partimizi büyütmek bir dönemler olduğu gibi Gebze’yi CHP’nin kalesi haline getirmek istiyoruz. Hedefimiz budur. Bütün arkadaşlarımızda aynı sevda ile yola çıkmış ve yönetime talip olmuştur. Aday çokluğu bize mutluluk verir. Parti içi demokrasinin başarı ile yürütüldüğünü gösterir.

İŞ-AŞ- EMEK EŞİTTİR CHP
Gebze emeğin yoğun olduğu bir ilçedir. İşçi kentidir. Emeklisi, işçisi, dar gelirlisi bu kentin mayasını oluşturur. Asgari ücrete mahkûm edilmiş işçiler, üç kuruş emekli maaşı ile geçinmek zorunda bırakılan emekliler, kenar mahallelerde zor koşullarda yaşama savaşı veren dar gelirli halkımız umuda yolculuğun CHP ile başlayacağını unuttular. Yıllardır sağ iktidarların zulmüne despot dayatmalarına mahkûm edildiler. Kendimi de işin içine katarak öz eleştiri yapıyorum. Biz de kendimizi anlatamadık. Onları yalnız bıraktık. Üstüne basarak ifade ediyorum. 

20 Ocak Pazartesi günü bütün alt yapısını oluşturduğumuz 'İŞ-AŞ-EMEK EŞİTTİR CHP' projemizle CHP iktidarında onları nasıl bir gelecek beklediğini bıkmadan usanmadan anlatacağız. Bunun için sendikalar, emekli dernekleri, işçi temsilcileri ile birlikte çalışacağız.
 
Nerede işçilere bir baskı ve zulüm varsa, nerede hakkı gasp ediliyorsa onlarla birlikte alanda olacağız. Geride bıraktığımız dönemde bunu gerçekleştirdik. Yeni dönemde daha etkili bir şekilde delegeleri de kapsayan 500 kişilik bir kadro ile onlarla birlikte mücadele edeceğiz. 

DELEGEYE ÇAĞRI YAPTI 
Açıklamalarının son bölümünde CHP delegelerine çağrı yapan ve iki yıl daha görev isteyen Musa Yılmaz şunları söyledi: 

Ben yok biz varız. CHP var. Hep birlikte Gebze siyasi tarihinde bir sayfa açarak birlikte başaracağız. Kadınlar, gençler, partililer, biz oy versin vermesin tüm Gebzeliler, omuz omuza, yan yana, kol kola, can cana iktidara yürüyeceğiz Gebze ile birlikte Türkiye’yi kazanacağız. CHP’nin yiğit devrimcileri sevgili delegeler vereceğiniz kararla CHP’nin geleceğini belirleyeceksiniz. Kendimi ve yönetimimi size emanet ediyorum, sizlere güveniyorum.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor