"Muhalefet Yüzde 10’unu yapsın tebrik...
Reklam

"Muhalefet Yüzde 10'unu yapsın tebrik ederim"

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, görevdeki bir yılını basın toplantısıyla değerlendirdi.

"Muhalefet Yüzde 10'unu yapsın tebrik ederim"

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, görevdeki bir yılını basın toplantısıyla değerlendirdi.

20 Eylül 2021 - 16:20

Toplantıda muhalefete göndermelerde bulunan Kaya, “Bütün muhalefeti toplasanız bizim çalışmalarımızın yüzde 10’unu ancak yapmışlardır. Bu kadarına bile ulaşsalar tebrik ederim.”dedi. 

Görevde bir yılını dolduran AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya değerlendirme toplantısı düzenledi. İlçe yöneticileriyle birlikte basın mensuplarının karşısında geçen Recep Kaya, teşkilat çalışmalarına dair bilgilendirmelerde bulundu. Bir yılın nasıl geçtiğini anlayamadıklarını belirten Kaya, AK Parti teşkilatlarının her an seçime hazır olduğu mesajını verdi. Bütün mahallelerde sandık görevlilerinin hazır olduğunu, nereden ne kadar oy alacaklarını bildiklerini vurgulayan Kaya, Ana Kademe- Gençlik- Kadın Kolları ve Mahallelerle uyumlu bir teşkilat yapısının olduğunu ileri sürdü.

13833007-84ac-4d3a-a4a2-cca4a87bc6ec.jpg

MUHALEFETE GÖNDERME YAPTI

Göreve gelir gelmez 20 yıl içinde AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev almış isimlerle,
 Gruplar halinde istişare toplantı yaptıklarını, geçmiş yönetimlerle buluşmalarla düzenleyip, fikirlerini aldıklarını ve eski kavramı gütmeden herkesi teşkilat çalışmalarına dahil ettiklerini vurgulayan Kaya, bir yıl içinde AK Parti teşkilatlarının pandemiye rağmen 3 bin 168 toplantı gerçekleştirdiğini açıkladı. Bu konuda oldukça iddialı bir açıklamada bulunan Kaya, “Bizim yaptığımız bu çalışmaları, diğer tüm partileri toplasanız yüzde 10’unu ancak yapabilirler. Bu kadarını bile yapsalar tebrik ederim.”dedi.

SEÇMENİMİZİ MUHAFAZA EDERSEK İKTİDAR OLURUZ

Gebze’de 5 Başkan 1 arada çalışma programıyla bütün esnafın kapı kapı dolaşılarak ziyaret edildiğini ve sorunların uzun uzadıya dinlenildiğini ifade eden Kaya, 660 hane 660 yeni üye çalışması kapsamında her akşam üyelerin evlerine konuk olarak yeni üyeleri bünyeleri kattıklarına söyledi. Kedileri için esas olanın AK Parti seçmenini konsolide etmek olduğunu dile getiren Kaya, “Biz kendi seçmenimizi muhafaza ettiğimiz takdirde zaten seçimi kazanıyoruz. Seçmenimizi koruduktan sonra bize oy vermeyen seçmenleri ikna etmeye çalışıyoruz. Erken seçim diye bir gündem yok. Ancak AK Parti teşkilatları biten bir seçimin ardından yenisi için hemen çalışmaya başlar. 

SOSYAL MEDYAYA ÖNEM VERİYORUZ

Siyasette artık sadece saha çalışmasının yeterli olmadığını ve çağın gereği olan sosyal medya konusuna da önem verdiklerini belirten İlçe Başkanı Recep Kaya, “Sosyal medya konusunda teşkilatımıza eğitimler veriyoruz. Bütün teşkilat mensuplarımız sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanacaklar. Bugün önümüzde sosyal medya gerçeği var. Gebze’de gündem olması gereken konuları da sosyal medyadan teşkilatlarımız ulusal gündeme taşıyacaklar.”şeklinde konuştu. Belediye yönetimiyle de uyum içinde olduklarını ve bir dakika bile ters düşmediklerini açıklayan Başkan Kaya zaman zaman muhalefet ilçe Başkanlarıyla da Gebze üzerine değerlendirmeler yaptıklarını söyledi. 

2022 YILI BAMBAŞKA OLACAK

Başkan Recep Kaya son olarak ekonomik durumla ilgili de görüşlerini açıkladı. Kapanma sürecinde bazı esnafların tepkisiyle karşılaşsalar da şu anda eskiye dönüş yaşandığını kaydederek, “Birkaç istisna dışında olumlu tepkiler alıyoruz. Bu süreç hepimizi yıprattı, herkese zararları oldu. Ama 2022 Türkiye için bambaşka bir yıl olacak. Esnaf battı, ekonomi çöktü diye yaygara koparanlara bakmayın, biz işin kaynağındayız. Şu anda esnafın yüzü eskisi gibi gülmeye başladı.”diye konuştu.

a3f43b11-6e41-4a74-9dc9-73ccbc760210.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU
SÜPER LİG ROTASI BELLİ OLDU