Mücadeleye devam
Reklam

Mücadeleye devam

Gebzespor kentlisi Doğantepe karşısında yenik başladığı maçı 4-2 kazanıp zirvedeki iddiasını korudu

Mücadeleye devam

Gebzespor kentlisi Doğantepe karşısında yenik başladığı maçı 4-2 kazanıp zirvedeki iddiasını korudu

18 Şubat 2018 - 16:56

Gebzespor kentlisi Doğantepespor karşısında yenik duruma düşmesine rağmen Serdal Öz (2), Bebbe ve Sırat’ın attığı gollerle 3 puana uzanmasını bildi. Maltepespor Kurutluş ile 1-1 berabere kalırken Beylerbeyi haftayı kayıpsız geçti.

SERDAL ÖZ KENDİNİ BULDU

 Şampiyonluk yarışında mücedeleyi bırakmayan Gebzespor çok önemli bir engeli kayıpsız aşmanın coşkusunu yaşıyor. Zirve mücadelesi veren her takımın her hafta sürpriz sonuçlara imza attığı 11.grupta bu haftanın karlı ekibi olduk. Kentlisi Doğantepespor karşısında daha 6.dakikada golü kalemizde görmememize rağmen mücadeleyi bırakmayan Menekşeler önce beraberliği ardından farklı galibiyete ulaşmasını bildi. Serdal Öz attığı iki şık golle hem takımını zafere taşıyan isim oldu, hemde büyük moral buldu. Sırat ve Bebbe’de muhteşem performanslarını golle süslediler.

ESKİÇARŞI İNLETTİ

Kocaeli’ye akın akın çıkarma yapan Gebzespor sevdalıları doksan dakika boyunca susmadılar. Otobüslerin yanı sıra şahsı araçları ile Kocaeli’ye akın eden menekşeli taraftarlar yenik duruma düşmemize rağmen bir dakika susmayıp desteklerini son dakikaya kadar sundular. Şampiyonluk yolundaki Gebzespor’un 12.adamı konumundaki tarftarlar bu hafta sonu sahamızda konuk edeceğimiz lider Beylerbeyi maçına da özel bir çalışma yapacaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE