Meşaik Karakuş güven tazeledi
Reklam

Meşaik Karakuş güven tazeledi

Kısa adı KAISİAD olan Gebze Kars Ardahan Iğdır İş Adamları Derneği 5. Olağan Genel Kurulunu dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Meşaik Karakuş güven tazeledi

Kısa adı KAISİAD olan Gebze Kars Ardahan Iğdır İş Adamları Derneği 5. Olağan Genel Kurulunu dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Meşaik Karakuş güven tazeledi
23 Aralık 2019 - 11:52

DİVAN BAŞKANI EKİNCİ
Dernek üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen genel kurul öncesi kahvaltı yapıldı.KAISİAD toplantı salonunda Genel kurul açılış, ve yoklama ile başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının akabinde divan heyetinin seçimi ile devam eden genel kurulda divan başkanlığına KAISİAD kurucu başkanı Ufuk Ekinci seçilirken, divan üyeliklerine ise Nihat Yıldırım ve Nasrettin Bavaş seçildi. Divan Başkanlığına seçilen Ekinci kısa bir teşekkür konuşmasının ardından yönetim kurulunun faaliyet raporu ile gelir gider hesaplarının okunmasını gerçekleştirerek oylamaya sundu. Akabinde yönetim kurulunun ibrası ve denetleme kurulunun raporlarının okunup kabul edilmesi ile devam eden 5. olağan genel kurul tahmini bütçenin görüşülüp oylanması ile seçim aşamasına geldi.

TEK LİSTELİ GENEL KURUL
Genel kurula mevcut başkan Meşaik Karakuş başkanlığında ki tek liste ile yapılan yeni yönetim kurulunun asil ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleşti. Üyelerin tam desteği ile KAISİAD’da ikinci dönem başkanlığa seçilen Karakuş böylece güven tazelemiş oldu. Denetim kurulu ile Haysiyet divanın üyelerinin seçimi ile devam eden kurul dilek ve temenniler bölümü ile devam etti.

EKİNCİ, ADIGÜZEL, YILDIRIM, KAMACI VE BAVAŞ’TAN TEŞEKKÜR
Bu bölümde ilk olarak söz alan Divan Başkanı Ufuk Ekinci genel kurulun ve yeni yönetimin hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak katılımcılara teşekkürlerini sundu. Akabinde söz alan divan üyeleri Nasrettin Bavaş ve Nihat Yıldırım’da yeni yönetime başarı dileklerini ileterek, KAISİAD’ın geçmişten bugüne kadar yaptığı çalışmalardan örnekler ile geleceğe dair fikirlerini paylaştılar. Yine bu bölümde söz alan dernek üyesi Ataman Adıgüzel derneğin en kısa zamanda kendisine ait bir yer alması gerekliliğine vurgu yaparken, bir başka dernek üyesi Cebrail Kamacı ise ülke genelinde ki tüm KAISİAD’ları bir araya getirecek ortak bir zeminin gerekliliğine vurgu yaptı.

KARAKUŞ’TAN TEŞEKKÜR
Programda son olarak söz alan KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ise tüm üyelere ve divana teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşerilerim öncelikle bir kez daha şahsıma layık gördüğünüz bu önemli görev için hepinize teşekkür ederim. Malumunuz ticaret hayatımızın en önemli unsurları arasındadır. Ticaret olmadan siyasette uzun soluklu olmaz, sosyal hayatta. Bunun farkında olarak bölgemizin önemli STK’larının başında gelen KAISİAD’ımızın çok önemli bir misyona sahip olduğunun bilincinde olmamız gerekir. Bizi diğer yöre derneklerinden ayıran özelliklerimiz var ve bunun bilincindeyiz. Ortak akılla güzel bir yönetim oluşturduk. KAISİAD olarak bugünden sonrada hep üzerine koyarak, başarıyı arttırarak ve paylaşarak yolumuza devam edeceğiz. Bir kez daha hepinize teşekkür ediyor, genel kurulumuzun ve yeni yönetimimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Genel Kurul, KAISİAD 5. Olağan Genel Kurulu sohbet, ikramlar ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İŞTE KAISİAD YENİ YÖNETİMİ
Asil: Meşaik Karakuş (Başkan), Hüseyin Karadeniz, İlhan Şen, Yakup Kaya, Şamil Yalçın, Türksen Koç, Okay Ağyol, Burak Kaya, Tuncer Saltaş, Yücel Akpınar, Sevim Aydın, Dilek Tan, Erdem Karakaş, Reşit Çakmak, Vedat Yılmazel

Yedek: Turan Tatar, Birol Çiçek, Beytullah Subaşı, Erhan Öztürk, Fehmi Başkaya, Muhammed Hanifi Subaşı, Kenan Erden, Musa Dağıstanlı, Mesut Araz, Nusret Tarkan Yolcu, Ümit Çoban, Yunus Toptaş, Şah İsmail Koçak, Mustafa Aydın, Ayvaz Kayabaşı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği