Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal yıllardır...
Reklam

Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal yıllardır kayıp!

Meryem Tahnal 10, kızı Melike ise 9 yıldır kayıp... Meryem'i öldürdüğü Melike'yi gömdüğü iddia edilen damat Tuncer Ustael Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayına katıldı.

Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal yıllardır kayıp!

Meryem Tahnal 10, kızı Melike ise 9 yıldır kayıp... Meryem'i öldürdüğü Melike'yi gömdüğü iddia edilen damat Tuncer Ustael Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayına katıldı.

Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal yıllardır kayıp!
31 Aralık 2018 - 15:19

Alınan bilgi ve iddialara göre, Kocaeli'de yaşayan Meryem Tahnal evlenerek İstanbul'a yerleşti. Ancak kocası tarafından fuhşa sürüklenen Meryem Tahnal, baba evine geri döndü. Meryem Tahnal’ı almaya gelen eşi Ahmet ise kayınpederi Harun Palu tarafından vurularak öldürüldü. Baba Harun Palu cezaevine girerken; Melike Tahnaz ise kocasının evine döndü. Kocasının ailesinin yanında fuhuş ve organ mafyasına bulaşan Meryem Tahnal, bir süre sonra yeniden annesinin yanına geldi.

1 YIL ARAYLA İKİSİ DE ORTALIKTAN KAYBOLDU

Sıkıntılı günler geçiren Meryem Tahnal ve 10 kişi, Körfez Tütünçiftlik Sahili’ ütünçiftlik Sahili’nde hurda bir aracın içerisinde kalmaya başladı. Yaklaşık iki ay boyunca aynı araçta kalan Meryem Tahnal, bir gece tuvalet ihtiyacını gidermek için arabadan çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Aile kızları için kayıp başvurusunda bulunurken, yaklaşık 1 yıl sonra da Melike Tahnal’ın o dönem 6 yaşında olan kızı Melike de kayıplara karıştı. O günden sonra ne anne Meryem Tahnal ne de kızı Melike Tahnal’dan haber alınamadı.

DAMATTAN CANLI YAYINDA ŞOK AÇIKLAMALAR

Aradan tam 11 yıl geçtikten sonra Havva Palu ve oğlu İsa Palu, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Anne Havva Palu, kızının ve torununun bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi. Meryem'i öldürdüğü Melike'yi gömdüğü iddia edilen damat Tuncer Ustael Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayına katıldı. Programda söz alan damat Tuncer Ustael de "Ben de konuşayım o zaman" diyerek aslında kendisinin katil olduğunu iddia eden Havva Palu'nun bir katil olduğunu söyledi..."Karnımdaki çocuğu ben öldürmedim." diyen Ustael, 6 yaşındaki çocuğa işkence ettiklerini ifade etti.

TUNCER USTAEL, MERYEM'İN GÖMÜLDÜĞÜ YERİ TARİF EDEBİLİR

Anne Havva Palu, 2011 yılında verdiği ifadeleri ise yalanladı. Havva Palu, "Ben ifademde bunları neden söyledim bilemiyorum, hatırlamıyorum, tehditler alıyorduk, polis bizi sıkıştırdı" dedi. 2011 yılında verdiği ifade de olay günü yatsı namazına gittiğini geldiğinde ise ablasının arabada olmadığını söyleyen Fatih Palu ise verdiği ifadeyi yalanladı, ablasının olayında bilgisi olmadığını öne sürdü. Sunucu Müge Anlı ise ailenin aslında konudan haberdar olduğunu söyleyince Tuncer Ustael, Meryem’in gömüldüğü yeri polis ekiplerine tarif edebileceğini söyledi.

DOSYA YENİDEN AÇILDI

Meryem’i dayısı ve teyzesinin öldürdüğünü öne süren Tuncer Ustael, şok bir açıklamayla "2011 yılında aranan yerin 100 metre ilerisinde ceset olabileceğini düşünüyorum" dedi. Bu iddialar üzerine 2011 yılında dosyayı yeniden açan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yeniden soruşturma başlattı. Ailenin iddialarını da dinleyen cinayet masası ekipleri, 11 yıldır aranan Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal’a ne olduğunu bulmak için her türlü detayı titizlikle incelemeye başladı. Bilindiği gibi Kocaeli Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Bürosunun dedektieri, daha önce de birçok olayı çözmeyi başarmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe