Maymun Tuzağı, korona tehdidi..
Reklam

Maymun Tuzağı, korona tehdidi..

Caner Pesen yazdı...

Maymun Tuzağı, korona tehdidi..

Caner Pesen yazdı...

Maymun Tuzağı, korona tehdidi..
31 Mart 2020 - 13:16

Dilekçesini verip, internet sitesi kurduğunda, herkesin gazeteci olabildiği Ülkemiz de, site ve gazete sayısının mantar gibi çoğaldığı bölgemizde Levent Altun mesleğin yetiştirdiği önemli değerlerden birisidir.
Kendisi ile çeyrek asırı geçen bir yolculuğumuz oldu.
Gazeteciliğinin yanı sıra yazarlık yeteneği de olan Levent Altun bugünlerde oldukça yoğun.
İnsanların evlerine hapis olup, virüsten korunmak zorunda kaldığı şu günlerde sevgili Levent, hem sahada görev yapan arkadaşlarının sağlık önlemlerini almak, hem virüsün zararlarını anlatmak, hem de vatandaşın evde kalması için gün aşırı paylaşımlar yapmasının yanı sıra dördüncü kitabını da çıkartmanın yoğunluğunu yaşıyor.
Maymun Tuzağı isminde ki 4. Kitabı çıktı ama kitabın çıktığı süreç oldukça sancılı, haliyle tanıtımı, imza günü yapılmıyor, dağıtımını ise kurduğu siteden yapmakta.
Kurye aracılığı ile bölgede her isteyene anında kitabını ulaştırıyor.
Maymun Tuzağı Levent’in korona tehdidi ile mücadelesine engel değil.
Malum tuhaf bir toplumuz, özellikle de Gebze’de tehdit kapıda olmasına karşın, ciddi olumsuz sonuçları bulunmasına rağmen vatandaş sokakta.
Maşallah, meydanımız, banka önleri, Kaymakamlık önü bile insan dolu.
Bir çoklarının evde sıkıldığı, yapacak iş bulamadığı bir süreçte sevgili Levent’e 24 saat yetmiyordu, korona tehdidi ile duyarlı bir yurttaş, sorumluluk sahibi bir basın emekçisi olarak uğraşırken, gün aşırı paylaşımlar yaparken, kitabının dağıtımı ile de bizzat ilgileniyordu, her siparişi kendisi imzalıyor, kendisi takibini yapıyordu.
Levent’i üzdüler, Gebze’de haftanın ilk günü objektiflerimize yansıyan kalabalık resimleri ‘yeter’ dedirtti, isyan ettirdi, artık paylaşım yapmıyor.
Levent paylaşım yapmıyor ama siz bari yapmayın, uzak durun, bir süre erteleyin, kalabalık ortamlara girmeyin, salgın var, tehdit var, ortalıkta bir pislik var, gitmeyin virüsün üstüne üstüne, bir süre uzak duralım, düzelecek inşallah.
Biliyorum ki, Levent’in kızgınlığı tepkisi çok sürmeyecek, o içinde yaşattığı sorumluluk duygusu ile yine, yeniden paylaşımlarına hız verecektir.
Ve büyük bir emek, ciddi bir uğraşı sonrasında çıkardığı Maymun Tuzağı kitabı da okumaya değer son derece kaliteli bir eser, evde kaldığımız sürece, bir, hatta birkaç kez okumamız gereken bir eser.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe